6те неща, които мъжът прави за вас, ако наистина ви обича:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
6те неща, които мъжът прави за вас, ако наистина ви обича:
10011
6те неща, които мъжът прави за вас, ако наистина ви обича:

Мъжката и женската любов са различни. За нежния пол приоритет са емоционалният компонент и грижите. Любовта на жените може да не е свързана с уважение, тоест жената може да продължи да обича и да се грижи за мъжа, дори вече да няма уважение към него.

Мъжете не могат да направят това. Ако нямат най-елементарното уважение към жената , тогава те отказват да проявяват загриженост, доброта и да дават топлина. За мъжа любовта е безусловна и се определя от вярата в него и признаването на неговата сила. Мъжете се нуждаят от факти и комфорт и се опитват да не вземат предвид емоциите, които са толкова важни за жените.

Много съвременни жени уверено казват, че мъжете са забравили как да обичат. Това е погрешно схващане. Любовта на мъжете не е отишла никъде, просто под управлението на стереотипите, грешките в модата или възпитанието момичетата не го забелязват.

6 признака на мъжката любов, които много жени често игнорират :

1 Думите „заедно“, „ние“, „с нас“. Мъжът произнася такива фрази с причина. Той ви вижда в ролята на партньор, спътник в живота и жена и иска да чуе от жената в отговор „Аз съм зад теб, къде си ти“.

2 Прегръдки, целувки, докосване при среща и тръгване. Такива действия говорят за внимателно и благоговейно отношение. 

3 Когато носи заплатата си у дома (прави неочаквани подаръци, подарява цветя без причина, изненадва). Много момичета приемат подобни действия за даденост,  забравяйки как да се радват на малките неща. Междувременно за силния пол е важно да почувствате благодарност, радост и щастие от страна на жената. Той също започва да се чувства щастлив, ако прави добро и вижда отдаване в замяна.

4 Декларира пред обкръжението си - „Това е моята жена“. За него е важно жената да принадлежи само на него, той се гордее с избора си, възхищава се, като по този начин е готов да носи отговорност за бъдещия си живот.

5 Зачита интересите на жените. Няма да наруши личните граници и да забрани на жената да се отдаде на работа, която й носи лично удовлетворение, защото знае, че това я прави щастлива.

6 Приема миналото на жената. Той не се опитва да промени миналото, не упреква за грешките, допуснати по-рано.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft