94-годишна жена разказа за отмъщението към неверния си съпруг и любовницата му

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
94-годишна жена разказа за отмъщението към неверния си съпруг и любовницата му
48459
94-годишна жена разказа за отмъщението към неверния си съпруг и любовницата му

Отмъщението е сладка работа, но тази 94-годишна баба от Лос Анджелис надмина всички върхове. Дорис сподели с внуците си история за мъж неверник, която след миналите години изглежда много забавна.  Но в младостта ѝ на жената въобще не ѝ било до смях. 

Когато Дорис била младо момиче, тя разбрала, че съпругът ѝ изневерява.

Не желаейки да превръща това в трагедия, тя скроила план, как да отмъсти за разбитото си сърце.  Дорис научила коя спи с мъжа ѝ и дори станала приятелка с жената. След това тя поканила любовницата на мъжа си в бар и я напила до козирката.  

  "След това ѝ казах: Трябва да хапнем нещо, ела у дома. Тя беше толкова пияна. Заби си лицето директно в храната и така си остана да лежи. Тогава аз звъннах на мъжа си и му казах, да дойде и да си вземе жената, че лицето ѝ е заседнало в салатата", разказва Дорис. 

Разказът на Дорис е заснет от внук ѝ, който едва повярвал на чутото. Той дори нарекъл баба си дивачка. Дорис обаче не се обижда, дори напротив.

"На мен много ми хареса", казала тя в отговор.   Благодарение на видеото бабата стана звезда в интернет. Внукът ѝ създал профил в TikTok и "Инстаграм", където сега жената споделя своите житейски мъдрости.  В коментарите последователите ѝ отбелязват, че Дорис изглежда прекрасно за своите години.
 

Дай твоята оценка:
2 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft