Крехко агнешко за обедната трапеза

вход през zajenata.bg
102059

Агнешко в гърне

* 1 кг агнешко месо
* 2 връзки зелен лук
* 500 г пресни малки картофи
* 200 г моркови
* 300 г гъби
* 3 бр. зелени чушки
* 1-2 скилидки чесън
* сол
* черен пипер
* 500 г кисело мляко
* червен пипер

Измива се и се нарязва агнешкото месо. Зеления лук, морковите, гъбите и чушките се нарязват, само картофите остават цели. Всички продукти се нареждат в гърнето, поставя се чесъна и подправките, залива се с вода и олио. Слага се в не загрята фурна и се пече на 250 С. Когато е месото е почти готово се залива с киселото мляко и се запича.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft