Крехко агнешко за обедната трапеза

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Градинарска яхния с агнешко
102058

Градинарска яхния с агнешко

* 1 кг агнешко месо с кост или телешко или свинско
* 200 г зелен фасул
* 200 г грах
* 10 глави арпаджик
* 30 г масло
* 3-4 клонки магданоз
* 3-4 бр. моркови
* 2 бр. картофи
* 2 стръка пресен лук
* 3-4 с.л. олио
* 1 с.л. мащерка
* 3-4 с.л. доматено пюре
* сол

Месото се нарязва на парчета и се запържва в загрято олио. След 2-3 минути се разбърква и след като промени цвета си, се изважда в чиния. В същата мазнина се разтопява малко масло и се слага нарязан на едро лук. След като омекне, се добавят морковите, нарязани на колелца, арпаджика и доматеното пюре. Разбърква се. Връща се месото и се налива гореща вода, така че да покрие продуктите. Посолява се. Щом кипне, ястието се задушава 30 минути. Слагат се нарязаните на кубчета картофи и се задушава още 20 минути. Прибавят се грахът и фасулът. Долива се малко гореща вода, задушава се още 10-15 минути. Накрая се подправя с мащерка и магданоз и се сервира.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft