Крехко агнешко за обедната трапеза

вход през zajenata.bg
102057

Агнешко с лук

* 1 кг агнешко месо
* 3 стръка зелен лук
* 5 с.л. олио
* 2 ч.л. червен пипер
* 2 ч.л. черен пипер
* 1 с.л. сол

Месото се нарязва на порции и се потапя в смес от олиото, солта, червения и черния пипер и 1 чаша вода. Порциите се нареждат в тавичка и отгоре се посипва нарязания зелен лук. Долива се чаша вода, покрива се с фолио и се пече в загрята фурна го готовност (приблизително 2-3 часа).

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft