Крехко агнешко за обедната трапеза

вход през zajenata.bg
102100
Агнешко с картофи

Агнешко с картофи

* 1.5 кг агнешко месо
* 1 кг пресни малки картофи
* 4-5 бр. моркови
* сол, черен пипер, червен пипер
* 2-3 клончета девесил
* олио

В намаслен гювеч се слагат порциите месо, предварително овкусени със сол и пипер. Налива се чаша вода и се пече час и половина. Добавят се посолени обелените цели картофки, нарязаните на едро моркови и девесила. Долива се още малко вода и се поръсва с олио. Пече се още около 30 минути.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft