Бисквитени торти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитена торта с млечен шоколад
882918

Бисквитена торта с млечен шоколад

Бисквитена торта с млечен шоколад

220 г бисквити с орехи
100 г масло
1 с.л. мед
100 г млечен шоколад
100 г натурален шоколад
2 с.л. пудра захар
2 с.л. ром (коняк)
1 ванилия
200 мл сладкарска сметана

Смесват се смлените бисквити, разтопеното масло и меда. Дъното и стените на форма с диаметър 22-24 см се застила с фолио. Изсипва се сместа и се натиска хубаво с ръка или с дъното на купичка. Оставя се в хладилник да се охлади, докато се приготвя крема. Шоколадите се разтопяват, добавят се пудрата захар, алкохола и ванилията. Разбърква се. Сметаната се разбива и внимателно към нея се прибавя шоколадът. Изсипва се върху блата. Преседява поне 2 часа в хладилник.
Може да замените течната сметана с такава на прах с 1 пакетче 

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft