Бисквитени торти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитената торта с ром
882917

Бисквитената торта с ром

Бисквитената торта на баба

560 г обикновени бисквити (Пападопулус - 4 пакета)
300 г масло
250 г пудра захар
50 г какао на прах
250 г орехови ядки
150 мл прясно мляко
1 с.л. ром

Бисквитите се начупват в голяма купа на парченца с размер около 1х1 см. Маслото се стопява на слаб огън. Към него се прибавят какаото, захарта и рома. Бърка се, докато се получи гладък крем. Начупените бисквити се поръсват с прясното мляко, добавят се нарязаните на едро орехови ядки и се разбърква добре. Добавя се и масления крем. Сместа отново се разбърква внимателно и се изсипва в тортена форма. Тортата се украсява по желание и се оставя в хладилник за няколко часа. Преди консумация е добре да се остави за 10-15 минути на стайна температура.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft