Вече никой не прави ябълков пай след този сладкиш, лесен, бърз и топящ се в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Вече никой не прави ябълков пай след този сладкиш, лесен, бърз и топящ се в устата
178011
Вече никой не прави ябълков пай след този сладкиш, лесен, бърз и топящ се в устата

О, тези ябълкови сладкиши колко ги обичам ! Как можеш да им устоиш? За пореден път се убедих, че няма как. И днес представям на вашето внимание ароматен и нежен ябълков сладкиш. Хората го наричат ​​"три чаши". Мисля, че вече се досетихте защо.

Това, което ми харесва в този десерт, е, че не е нужно да месите тесто, а просто комбинирайте сухите съставки . Ябълков сок и слой масло накисват тестото, така че сладкишът буквално се разтапя в устата ви. Не забравяйте да изберете кисели ябълки, в противен случай печените продукти ще бъдат твърде сладки. Достатъчно думи, време е да се захващаме на работа.

 

Съставки

Пшенично брашно 1чаша

Захар 1чаша

Ябълка 900 гр

Масло 130 гр

Канела 1 ч.л.

Ванилова захар 15 g

Бакпулвер 2 ч.ч.

 

Подготовка

Добавете бакпулвера към пресятото брашно и разбъркайте. След това добавете захар, канела и ванилова захар. Разделете сместа на 3 части.


Обелете и изчистете сърцевината на ябълките, настържете на едро ренде и разделете на две. 


Покрийте съд за печене с хартия за печене. Разстелете една част от тестото по дъното, сложете половината от ябълките. Сместа и отново ябълки. 


Отгоре покрийте с останалата смес и покрийте сладкиша с едро настърганото масло.


Печете  във фурна, загрята до 180 градуса за 45 минути. След това изключете и оставете за още 10 минути.

Украсявам ябълковия пай с накълцани ядки или шоколад. Децата ми обичат да ядат тези сладкиши със сладолед . Перфектната рецепта за семейни събирания.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft