Едно време баба ми правеше кренвирш с кашкавал на скарата, умирах за него, а сега вече се прави...
22 Август 2017
17389
Източник: http://recepti.gotvach.bg
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими Съставки
кренвирши - 6 бр.
тесто - 250 г
кашкавал - 100 г
Начин на приготвяне
Ако шишчета ви са малки, кренвиршът се разделя на 2 (по половин кренвирш на шишче). Всеки кренвирш се нанизва на шишче.
С нож режем всеки кренвирш по диагонал докато го въртим.
Вземаме тестото, режем го на 6 равни части, правим ги на фитили и ги увиваме около кренвирша.
Настъргваме кашкавала и поръсваме кренвиршите. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Вземаме тестото, режем го на 6 равни части, правим ги на фитили и ги увиваме около кренвирша.
Настъргваме кашкавала и поръсваме кренвиршите. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари