Ето коя подправка трябва непременно да добавите към киселото зеле в бидон

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Ето коя подправка трябва непременно да добавите към киселото зеле в бидон
6410
Ето коя подправка трябва непременно да добавите към киселото зеле в бидон

Започва периода на киселото зеле и всякакви други зимнини, които сме свикнали да похапваме през зимните месеци. Зелето е сред най-харесваните, защото освен на салата, с него можем да си приготвим десетки ястия – от вкусни по-вкусни.

Днес ще споделим с вас една страхотна рецепта за кисело зеле. Бъдете сигурни, че всеки път ще ви се получава перфектно.

Как се приготвя перфектното кисело зеле в бидон

Добрата новина е, че кисело зеле можете да си приготвите както в бидон, така и в буркан. Домакините обаче предпочитат зелето в бидон, защото рецептата е много по-лесна, не се налага предварително да режат зелките.

Ето и какви продукти са нужни:

  • зеле - 30 кг
  • сол - 1 кг
  • хрян - 200 г

Начин на приготвяне:

Зелето се почиства, а след това се откъсват и първите зелеви листа. Коренът се вади, изрязва се дълбоко и се пълни със сол. Зелевите глави се пълнят в бидона. Празните пространства може да запълните с четвъртини.

Хрянът се поставя между зелето. Зелето се затиска с камък, ако е нужно. След това се залива с вода. Още: Колко аспирин се слага на кисело зеле? Всеки ден е желателно да хвърляте по един поглед. Ако е нужно, може да приготвите още саламура. Така се приготвя най-лесното кисело зеле с хрян. Задължително трябва да тествате тази рецепта.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft