Ето я моята малка тайна - постоянно ям сладко, но отслабвам! Няма как иначе с тази Златна рецепта за сладкиш:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ето я моята малка тайна - постоянно ям сладко, но отслабвам! Няма как иначе с тази Златна рецепта за сладкиш:
Ето я моята малка тайна - постоянно ям сладко, но отслабвам! Няма как иначе с тази Златна рецепта...
12345
Ето я моята малка тайна - постоянно ям сладко, но отслабвам! Няма как иначе с тази Златна рецепта за сладкиш:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Здравейте, аз съм Ивана и искам да споделя с вас нещо от личен опит. Тези, които ме познават отдавна, знаят, че ям много сладко. Буквално не мога да изпия едно кафе без да сложа една чаена лъжичка захар и въпреки това съм слаба и доволна от външния си вид.

Баба ми ми казваше, че докато съм малка, ще мога да ям всичко, което искам, и ще свалям килограмите със скоростта на светлината. След 45 години вече не е същото. Килограмите се лепяха по мен, а "сланинките" си останаха въпреки дългия процес на въздържание от храна, с който успявах да сваля само 1-2 кг.

Тогава прочетох за един диетолог, който препоръчва да ядем каквото си поискаме и освен това да не ограничаваме удоволствията и да сме здрави и слаби. В началото звучеше невероятно, но наистина подейства при мен.

Просто няма специални правила: пия много вода, спортувам редовно (поне 5 пъти седмично), ям много зелени салати, фибри, плодове и постя всяка вечер за период от 12 часа. Загубата на килограми не е лесна, но наистина работи, ако се превърне в начин на живот.

И аз реших проблема със сладкото и захарта така: не спрях да ям сладко, просто намалих приема на бяла захар и шоколади от магазина. След дълго време открих тази рецепта, която много жени на моята възраст използват, докато са на диета, защото в нея няма нищо омазняващо. Имам удоволствието да ви представя моя Десерт за отслабване :

Десерт за отслабване

Продукти: 

15-18 г желатин

100 мл студена вода

2 големи банана

1,5 ч.л.

какао

Само 4 съставки и малко време, вие ще правите тази торта постоянно, без да печете и да цапате много съдове. Процедурата е следната:

Приготвяне: 

Изсипете желатина в купа и го залейте със студена вода. Разбърква се с лъжица, след което се оставя настрана да набъбне леко. Желатинът се използва в кулинарията, за да поддържа стабилността на някои кремове и течни шоколадови глазури, но не забравяйте, че е много полезен за костите и хрущялите.

набъбнал желатин

Обелете бананите и ги нарежете на кръгчета, след което ги сложете директно в блендера. Отгоре добавете какаото и започнете да разбърквате сместа, докато стане еднородна. Може да се наложи да блендирате за 2-3 минути, докато стане напълно течно, няма бучки от бананите.

банани в блендер

шоколад с банани

Добавете разтопения желатин към течната смес и разбъркайте добре или блендирайте, ако така ви е по-лесно. 

течен желатин

Така приготвената смес се изсипва в силиконова форма и се покрива с прозрачно фолио. Оставете в хладилника да стегне за няколко часа, най-добре цяла нощ.

кексова смес с банани

На следващия ден извадете тортата от формата върху чиния и нарежете на пръчици с дебелина по ваш избор. Рецептата наистина ще ви хареса, защото никой не забеляза, че няма класически съставки за кекс: брашно, мляко, яйца...

шоколадов сладкиш диета

диетичен шоколадов сладкиш

Да ви е сладко и лесно отслабване!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft