8 рецепти за вкусни пържолки

вход през zajenata.bg
1466430

Задушени пържоли с бира

Продукти:

800г месо
500г лук
100г краве масло
1/4 л бира
черен пипер, сол.

Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на пържоли.
Пържолите се запичат в част от маслото във фурната.
Лукът се нарязва на тънки ивички и се задушава в останалото масло до златисто оцветяване.
Половината от задушения лук се разстила на дъното на широка тенджера. Върху него се нареждат пържолите се покриват с останалия лук. Поръсват се с черен пипер и сол и се заливат с бирата.
Тенджерата се захлупва и се оставя на тих огън до пълното омекване на пържолите.
Поднасят се с подходяща гарнитура. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft