5 Януари 2012
                
                1470356
            
                                                                        Свински пържоли по унгарски
                                                                                                Пържоли по ловджийски
                                                                                                
                            Пържоли по Бърненски
                                                                                                Пържоли със сос на тиган
                                                                                                Задушени пържоли с бира
                                                                                                Пияни пържоли
                                                                                                Пържолки на фурна с топено сирене
                                                                                                Свински пържоли на фурна
                                                            
                Пържоли по Бърненски
	ПРОДУКТИ:
	4 бр. свински пържоли 
	2 ск.чесън стар
	40 грсланина
	50 грлук кромид стар
	ПРИГОТВЯНЕ:
	1. С помощта на дървено чукче отънете пържолите
	2. Направете на всяка една от тях отвор във формата на джоб
	3. Във всеки джоб поставете по половин скилидка чесън, нарязана по дължина, както и по парченце сланина
	4. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете от двете страни
	5. В съда прибавете лука, но на тънки ивички и го изпържете заедно с месото
	6. Накрая добавете малко вода и задушете до омекване. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







