Като съм скапана от работа единствено имам сили това да спретна набързо за вечеря
11 Ноември 2016
41110
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
"С тези невероятни домашни гювечета даже и да сте яли пак ще огладнеете. Една прекрасна и мноого вкусна идея за днешния ден"
Необходими Съставки
наденица - 4 парчета
лук - 2 глави
чушки - 4 бр, печени
яйца - 4 бр.
черен пипер
сирене - 150 гр.
топено сирене - 120 г
кашкавал - 200 г
гъбен сос - 150 г
доматен сос - 150 г
зехтин - 4 ч.л.
Начин на приготвяне
Нарежете наденичките на четвъртинки, кромида на полумесеци а чушките на лентички.
Сложете във всяко глинено гювече по лъжичка зехтин и ги намажете отвътре.
Сложете от наденичките, лука и чушките, натрошете сиренето и поставете парчета топено сирене.
Поръсете със черен пипер и сложете малко гъбен сос и доматен сос.
Аз ползвам готови, продават ги в бурканчета.
Настържете кашкавала и сложете във фурна на 180 градуса за 30мин. Изкарайте ги и чукнете по едно яйце във всяко.
Сложете отново във фурната до готовност на яйцата.
Настържете кашкавала и сложете във фурна на 180 градуса за 30мин. Изкарайте ги и чукнете по едно яйце във всяко.
Сложете отново във фурната до готовност на яйцата.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари