Как да си направим конфитюр

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Конфитюр от ананаси и банани
98886

Конфитюр от ананаси и банани

Необходими продукти:
- 500 г банани
- 500 г ананас, нарязан на кубчета
- 500 мл вода
- 600 г захар
- 125 мл тъмен ром
- лимонов сок

Начин на приготвяне:
Бананите се обелват и поливат с лимонов сок. В дълбока тенджера се слагат водата и захарта. Вари се до получаването на гъст сироп. След това се добавят плодовете и се оставя да къкри на тих огън, като се разбърква от време на време. Вари се до готовност. След това се налива ромът, разбърква се добре и се разпределя в буркани. За да се запечатат се обръщат с капачките надолу.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft