8 Ноември 2012
                
                598322
            Хапвате ли дюли? На този въпрос повечето от нас ще отговорят твърдо „не”. Този ароматен плод често е пренебрегван, защото борбата с дюлите е точно като борбата на прасето с тиквата, като в живописната българска поговорка. Дюлите обаче съдържат толкова много витамини и всякакви други ценни вещества, като пектин например, че задължително трябва да присъстват на трапезата. И то в буквалния смисъл, защото няколкото дюли в купата на масата, освен че служат като естествен ароматизатор, пречистват и въздуха в стаята. Освен изклчително полезни, голямото съдържание на пектин в дюлите и техния чудесен аромат ги превръщат в перфектния плод за приготвяне на домашни ароматни конфитюри и желета.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                            
                         
                             
                             
                             
                             
                             
                            







