Мини пандишпанчетата на Виктория

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти
Десерти
Мини пандишпанчетата на Виктория
17881
Мини пандишпанчетата на Виктория

 

 

 

 

 

 

В тази изключителна рецепта ще ви покажем как се правят сладките малки пандишпанчета на Виктория. Нужни са ви около 50 минути за да ги направите и 20 минути, за да ги изпечете и изстудите.

 

Продукти: 

170 гр.

обезсолено масло

170 гр. пудра захар

3 средни яйца

1 ч.л. ванилия

170 гр. смесено със сода брашно

284 мл. бита сметана

пудра захар за поръсване

 

За сладкото от ягоди:

450 гр. обелени ягоди

500 гр. захар

сока на един лимон

 

Начин на приготвяне:

1. Първо направете сладкото. Изстудете две чинии. Сложете ягодите, захарта и сока на лимона в дълбок тиган на умерено загрят котлон и бъркайте докато захарта се разтопи. Сместа започва да завира след 6 минути. Махнете тигана от котлона. Сложете една лъжица от сладкото в охладената чиния и го натиснете с пръст, ако се сбръчка, значи е готово. Ако не, го сложете за още 2 минути на котлона. Премахнете всички боклучета от повърхността на сместа и я оставете за 15 минути.

 

2. Преместете сладкото в стилизирани буркани. Охладете го в хладилника като сложите хартия под капачката на бурканите. Срока им на годност е 3 месеца.

 

3. Загрейте фурната на 180 C. Сложете мазнина и наредете 2 реда с таблички за пудинг с размери 4 x 8-9 см. и дупки от едната страна или осем кръгли фрези, наредени в две редици.

 

4. Сложете маслото и захарта в голяма купа и разбъркайте с електрическия миксер, докато се получи пухкава смес. Внимателно разбъркайте яйцата с ванилията, след което внимателно ги добавете към кремообразната смес, като добавите малко брашно. Пресейте останалата част от брашното докато стане хомогенна.

 

5. Сложете сместа равномерно във фрезите, като изглаждате повърхността. Печете ги 12 минути, след което разменете местата на двете таблички и печете още 10 минути или до образуване на златна коричка. Охладете ги за 10 минути в тавата, след което ги поставете на широка поставка  и ги оставете да се охладят.

 

6. Разбийте внимателно сметаната в отделен съд. Сложете сметана върху 4 пандишпанчета, добавете от сладкото и покрийте с останалите 4, като сандвич. Последната стъпка е поръсването им с пудра захар и сервирането им.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft