Отдолу пиленце, в средата картофки, отгоре - кашкавалче. Прави се за 10 минутки, а се омита за 5:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Отдолу пиленце, в средата картофки, отгоре - кашкавалче. Прави се за 10 минутки, а се омита за 5:
Отдолу пиленце, в средата картофки, отгоре - кашкавалче. Прави се за 10 минутки, а се омита за 5:
7667
Отдолу пиленце, в средата картофки, отгоре - кашкавалче. Прави се за 10 минутки, а се омита за 5:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ястие, достойно за най-важната трапеза! Картофки, пилешки гърди и кашкавалена коричка - мммм, невероятно вкусно е! А процесът на приготвяне отнема около 10 мин. Идеални са за бърза вечеря след уморителен работен ден, когато искате да поглезите домашните.

Ето как се правят изумителните картофки по кралски :

Картофки по кралски

картофки по кралски

Съставки:

800 гр.картофи

400 гр.пилешки гърди

лук

чушка

2 с.л.майонеза

2 с.л.кетчуп

80 гр. кашкавал

100 гр.масло

черен пипер и сол на вкус

Приготвяне:

Нарежете чушката и лука. Нарежете и месото, но не на много ситно. Посолете и поръсете с черен пипер на вкус. Картофите се нарязват на тънки пръстени - така са по-красиви при сервиране. Но можете да ги нарежете и на ивици. Разпределете месото на дъното на формата, после поръсете с лук и чушки. Добавете кетчупа (можете да вземете пресни домати). След това разпределете отгоре картофки. Върху тях направете мрежа от майонеза. Настържете кашкавала най-отгоре и задължително върху нето поръсете парченца масло. Без масло не е същото! Покрийте с фолио и печете на 190 градуса 40 минути. След това махнете фолиото, намалете температурата малко и печете още 15 мин. Коричката трябва да стане златиста. Готово! 

Сервира се веднага.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft