Перфектният домашен блат за торта - никога не спада, реже се идеално и стига за 2 торти!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Перфектният домашен блат за торта - никога не спада, реже се идеално и стига за 2 торти!
Перфектният домашен блат за торта - никога не спада, реже се идеално и стига за 2 торти!
39689
Перфектният домашен блат за торта - никога не спада, реже се идеално и стига за 2 торти!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако досега не сте се пробвали да печете домашен блат за торта , трябва да ви уверим, че няма нищо сложно. Напротив, всичко е много просто, просто човек трябва да се престраши да опита. За да стане блатът пухкав и мек, трябва внимателно да следвате инструкциите, особено по-неопитните в печенето. От такъв блат можете да приготвите различни торти, пайове и десерти. Консистенцията му е перфектна, а най-хубавото е, че не спада при печене и после се реже лесно на колкото части искате.

Ето рецептата за перфектният блат за торта :

Перфектният блат за торта

Продукти:

5 средни яйца

1 пак.ванилия

1 ч.ч.брашно

1 непълна чаша захар

1-2 с.л.царевично нишесте

Приготвяне:

Разбийте яйцата във висока купа, изсипете захарта с ванилията и разбийте с миксер на максимална скорост.

Измерете брашното и нишестето: първо изсипете в чашата една чаена лъжица нишесте, а след това я напълнете догоре с брашно.

Изсипете сухата смес в разбитата яйчена маса и разбийте тестото на минимална скорост на миксера.

Разпределете тестото във форма с пръстен, която преди това трябва да се покрие с хартия за печене. Изравнете тестото с шпатула.

Печете блата за около 45 минути на режим с вентилатор. Проверете готовността му с дървена клечица.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft