Пилешки бутчета по цигански: такова невероятно месо няма да опитате никъде другаде

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пилешки бутчета по цигански: такова невероятно месо няма да опитате никъде другаде
Пилешки бутчета по цигански: такова невероятно месо няма да опитате никъде другаде
14460
Пилешки бутчета по цигански: такова невероятно месо няма да опитате никъде другаде
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Дори не е нужно да го дъвчете - толкова крехко става!

Всяка домакиня има няколко дузини рецепти за готвене на птиче месо . Но този лесен начин за печене на пиле радва дори изтъкнати готвачи. Защото такива нежни, сочни и ароматни бутчета не може да откриете дори в ресторантите. Ето как да си ги напавите сами у дома - Пилешки бутчета по цигански .

Пилешки бутчета по цигански

Продукти:

пилешки бутчета - 6 бр.

картофи - 3-4 бр.

моркови - 2 бр.

лук - 1 глава

червена чушка - 1 бр.

гъби - 200 г

червен пипер - 1 ч.л.

чесън - 3 скилидки

подправка за пиле - 1 ч.л.

сол и черен пипер - на вкус

фолио и хартия за печене

Приготвяне:

Всяко бутче разрязваме на няколко места с нож до костта, слагаме в купа, посоляваме, поръсваме с пипер, добавяме червен пипер и малко растително масло, разбъркваме и оставяме да престои половин час. В друга купа сложете зеленчуците, нарязани на средни кубчета, добавете нарязан чесън, малко червен пипер, сол, черен пипер и масло.

бутчета във фолио

Разпределяме тази смес върху шест квадратни парчета фолио, покрити с пергамент или хартия за печене. Сега поставяме пилешките бутчета върху зеленчуковата "възглавница" и увиваме всичко като в торба. Печем във фурната на 180 градуса за 40 минути и това е – гурме ястието е готово!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft