С 1 яйце и 15 минути. Ябълков пай в тиган: бърза и лесна рецепта

вход през zajenata.bg
За Жената
С 1 яйце и 15 минути. Ябълков пай в тиган: бърза и лесна рецепта
12413
С 1 яйце и 15 минути. Ябълков пай в тиган: бърза и лесна рецепта

Съставки:

  • ябълки - 2 броя;
  • яйце - 1 брой;
  • масло - парче;
  • вода - 20 мл + лимонов сок, канела и захар 20 г;
  • сметана - 200 г;
  • масло - 50 г;
  • брашно - 130 г

Процес на готвене:

  • Изберете сладко -кисели ябълки. Нарежете на тънки филийки.
  • Разтопете парче масло в тиган, разпределете ябълките, разбъркайте, налейте вода и лимонов сок, поръсете със захар и канела.
  • Запържете за няколко минути под капака, докато ябълките омекнат.
  • Разбийте яйцето със захар и ванилия на вкус.
  • Добавете омекотено масло и заквасена сметана, разбийте с бъркалка.
  • Добавете пресятото брашно и омесете добре тестото.
  • Изсипете тестото върху ябълките, покрийте и пържете 12 минути на слаб огън.
  • С помощта на чиния обърнете сладкиша и запържете за няколко минути от другата страна.
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft