Само замених вечерята с това и килограмите започнаха да летят надолу

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Само замених вечерята с това и килограмите започнаха да летят надолу
Само замених вечерята с това и килограмите започнаха да летят надолу
10056
Само замених вечерята с това и килограмите започнаха да летят надолу
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Азиатската кухня съчетава вкусове, които са напълно несъвместими на пръв поглед. Но резултатът винаги е един и същ - вкусно ястие с необичаен сос . Да, последното е, което успешно подчертава основните съставки и придава характер на готовото ястие. Пилешки гърди в соев сос са отличен пример за това. И не е нужно да ходите до Азия, за да го опитате.

 

Рецептата за гърди в соев сос предполага присъствието не само на обичайния ароматен дресинг, но и на сладка нотка на мед, както и хрупкав сусам. Сочно пиле с румена коричка ... Нито дума повече - да готвим!

Съставки

Пилешко филе 500 гр

Соев сос 4 с.л. 

Пчелен мед 3 с.л. 

Слънчогледово олио 3 с.л.

Чесън 3 скилидки

Къри на вкус

Черен пипер (смлян) на вкус

Смлян джинджифил вкус

Сусам 1 супена лъжица 

Подготовка

За марината комбинирайте соев сос, смлян джинджифил, пресован чесън, къри и черен пипер.

Нарежете пилешкото филе на средни парчета и поставете в маринатата. Оставете го да се маринова 1 час


Загрейте олио в тиган, добавете мед, оставете го да се разтопи. Подредете парченцата филе и запържете до златисто кафяво.


Поръсете готовото ястие със сусам.

Сервирайте сусамови пилешки гърди с ориз, популярна ориенталска гарнитура. Сладникавият намек на ястието ще се хареса дори на не-екзотични любители. Ето защо си струва да запазите рецептата и да с домашно пиле!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft