Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която обирам всички овации всеки път. Месното ми легълце остава без дъх всички (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която обирам всички овации всеки път. Месното ми легълце остава без дъх всички (снимки)
Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която обирам всички овации всеки път. Месното ми...
131910
Сега ще ви разкрия моята тайна рецепта, с която обирам всички овации всеки път. Месното ми легълце остава без дъх всички (снимки)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес ще ви предложим да приготвите едно ястие, в което каймата играе роля на сочна обвивка – месна запеканка. Можете да използвате, както свинска, така и телешка кайма или смес.

 

Необходими съставки:

Телешка кайма – 700 грама

Лук – 1 брой

Галета – 100 грама

Яйца – 4 броя

Чесън – 2 скилидки

Бекон – 120 грама

Крема сирене – 200 грама

Кашкавал – 100 грама

Сол – на вкус

Черен пипер – на вкус

 

Приготвяне:

В каймата добавете нарязан лук, галета, 1 яйце, пресован чесън, сол и черен пипер.

Всичко разбъркайте добре.

Поставете каймата в тавичка, направете вдлъбнатина в средата с помощта на лъжица.

Беконът нарежете на тънки филийки, застелете вдлъбнатината и напълнете с крема сирене.

Отгоре сложете солидно количество кашкавал и изсипете останалите яйца.

Сложете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 50 минути. Готово е!

Каймата в това елегантно и изискано ястие заема важна роля! Вижте рецептата!

Месният деликатес си подхожда добре с картофено пюре или пък с по-необичайната гарнитура – задушена тиква. Плънката може да се разнообрази с домати и чушки или да използвате заквасена сметана вместо крема сирене.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft