Чукнах 1 яйце и добавих каквото имаше в хладилника, закуската стана повече от перфектна

вход през zajenata.bg
За Жената
Чукнах 1 яйце и добавих каквото имаше в хладилника, закуската стана повече от перфектна
14234
Чукнах 1 яйце и добавих каквото имаше в хладилника, закуската стана повече от перфектна

Формата за мъфини е незаменимо нещо в кухнята. И не само за приготвяне на сладки тарталети или шоколадови кексчета. Тя ще ви помогне да спестите много време. Този път ще ви покажем как да си направите яйчени мъфини с шунка .

Последният път споделихме с вас видео за това как да направите гнезда с нежен пълнеж от кайма и яйца . Днес е още по-лесно: за готвене са ви нужни само 5 минути! И си струва много. Резултатът е невероятен омлет, без да стоите до печката или да използвате слънчогледово масло.

Съставки

яйце 8 бр.

Лук 

спанак 50 g

кашкавал 100 g

Черен пипер (смлян) на вкус

шунка 12 бр.

 

подготовка

Разбийте яйцата до гладкост. Добавете ситно нарязан лук, добавете кашкавала, спанак, подправки на вкус и разбъркайте. Сложете в мъфините каквото си пожелаете като може да започнете с колбаса и после всичко останало, за да ви служи като подложка.

Напълнете формите със яйчно-кашкавалената смес и подправките.
Изпратете ястието да се пече във фурната за 20 минути на 180 градуса.

Този метод на готвене е подходящ за прошуто или шунка, дори и за други колбаси. Не препоръчваме обаче да използвате риба, особено ако имате силиконова форма. Миризмата е твърде силна и ще бъде много трудно да се отървете от нея. В други случаи не се колебайте да използвате любимите си пълнители и подправки за мъфините с яйца . Желаем ви приятен апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft