Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък запомнящи се преживявания, Близнаци, Везни и Водолей специален ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък запомнящи се преживявания, Близнаци, Везни и Водолей специален ден
20789
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък запомнящи се преживявания,  Близнаци, Везни и Водолей специален ден

В петък ще имаме доста бодър и лъчезарен ден, който ще премине под момото на доброто настроение и забавните моменти- Въпреки това е възможно да чуете клюки по ваш адрес, които целят да разклатят психичексата ви устойчивост, ако се повлияету от тях. Най-доброто решение е да не обръщате внимание.

Така емоционалните вампири няма да има с какво да се подхранват и да точат от енергията ви. Иначе денят ще е приятен и може да получите неочакван подарък от съдбата, който ще ви държи в добро настроение събота и неделя.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес може да имате ден с интересни и запомнящи се преживявания. Петък вещае изненади или появата на нови шансове, които ще изискват от вас вземане на нови или важни решения. Това ще бъде благоприятен ден за съдебни и юридически дела, за начало на някаква промяна.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате повече напрежение при изпълнението на ежедневните си задачи. Възможно е да възникнат някои нови обстоятелства или нови неотложни ангажименти. Преди всичко ще бъде важно да бъдете отговорни и изпълнителни на работното си място. Така ще може да запомните този ден с конкретни успехи или постигнати важните резултати. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък може да бъде специален ден за вас ако сте отворени към нови неща или хора, които ще се появят в живота ви през този ден. Добро развитие ще имат вашите семейни и домашни дела. Всичко, с което ще се ангажирате през този ден и което ще има значение за дома ви, ще може да бъде направено по най-добрия за вас начин.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес може да сте все още под въздействието на някои негативни емоции и преживявания от предишните няколко дни. Днес може да имате интересни и полезни за вас контакти с мъж, който живее или работи в друго населено място. Ваша приятелка или роднина ще ангажира вниманието ви с нейните любовни тревоги или преживявания. Това ще бъде благоприятен ден за финансови дела и ангажименти свързани със семейството ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft