Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък интересен ден за интимни и любовни преживявания, Рак, Скорпион и Риби специален ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък интересен ден за интимни и любовни преживявания, Рак, Скорпион и Риби специален ден
16758
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък интересен ден за интимни и любовни преживявания, Рак, Скорпион и Риби специален ден

Tози петък се очертава като успешен. Денят е ведър и приятен за мнозина, наситен с желани емоции и приятни изживявания.

В делото естество всичко се развива по план, за това не се тревожете прекалено много.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате интересен ден за интимни и любовни преживявания. Ще очаквате новини от хора, които не живеят във вашия град. Бъдете внимателни при шофиране, тъй като днес са възможни инциденти или неприятности по време на пътуване свързани с нечия самонадеяност или лоши маниери. Вечерта ще бъде чудесно да посрещнете гости в дома си или да отидете някъде на гости. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес внимавайте в изразходването на пари от личния си или семеен бюджет. В петък ще има много динамика в ежедневието ви. Този ден носи за вас повече срещи и разговори. Не са изключени кратки моменти на напрежение свързани с тях. Днес могат да ви изненадат неприятности от неочаквано място. Избягвайте да се вторачвате в миналото си и най-вече в минали грешки на ваши роднини или приятели. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък бъдете подготвени за срещи и разговори с хора по важни теми свързани със семейството или с работата ви. Добро развитие ще имат разговори от финансов характер. Днес не се страхувайте от промените. Любовният ви живот може да поднесе всякакви изненади. Изненадите днес могат да бъдат свързани с момиче или с млада жена. Денят носи късмет или съдбовно събитие за жените над 35 годишна възраст. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас петък ще бъде интересен, но и специален ден. Използвайте благоприятните вибрации да стартирате нов проект, нова идея или нова връзка. Днес бъдете отворени за новите неща и хора в живота си. Благоприятно развитие ще имат дела или действия свързани с имот на починали родственици. В петък мнозина от вас ще трябва да направят избор на подарък за специален случай (празненство). 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft