Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота благоприятно време, Рак, Скорпион и Риби-неочаквана ситуация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота благоприятно време, Рак, Скорпион и Риби-неочаквана ситуация
10792
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота благоприятно време, Рак, Скорпион и Риби-неочаквана ситуация

Събота ще бъде доста активен и зает ден. Ще ви се наложи да се оправяте с някой ангажименти, които отдавна отлагате.

Заемете се и действайте по същество!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате благоприятно време да подредите или освежите дома си. Днес може да  направите нещо по нов начин и ще останете доволни от собствената си идея. Днес може да отделите време за романтични или интимни преживявания. Комуникацията ви с приятели и роднини ще бъде динамична, но избягвайте дългите разговори, където може да споделите лични неща, за което после да съжалявате. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, с цел грижи или поддръжка на друг имот, който вие или семейството ви притежавате. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде напрегнат ден, в който ще се чувствате притиснати от хора или обстоятелства да действате по един различен от вашите разбирания начин. Днес на вас ще се падне задължението да разрешавате различни неприятности. Възможни са здравословни проблеми за вас, за човек от семейството ви или за някой, с когото живеете заедно. Запазете стабилност в разум и действия, днес това е най-добрия съвет за вас. Разговор с хора родени под водни или въздушни зодиакални знаци ще ви даде база за размишления и организиране на нови неща в живота ви. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате ангажимент, който може да не ви бъде приятен, но ще приемете като нещо, което трябва да бъде изпълнено. Днес се съхранете от ненужни емоции или специални очаквания. Неочакваните събития днес ще са свързани най-вероятно с бебе, с деца и въобще с млади хора. Здравето на човек, когато познавате ще бъде обект на вашето внимание. Вероятно е обаче да липсва достатъчно достоверна информация за състоянието на този човек. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес се опитайте да планирате добре деня си и да си осигурите достатъчно време за почивка. Днес може да имате разговор, с който да обсъдите общи планове за следващата седмица. Ако работите днес в повечето случаи ще се наслаждавате на приятна атмосфера на работното си място. Възможна е неочаквана ситуация, с важно значение. Този ден ще ви зареди с различни емоции чрез новини за ваши приятели, роднини или съмишленици. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft