Ако сте Рак, Скорпион и Риби в сряда добро настроениеq Телец, Дева и Козирог финансови дела

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в сряда добро настроениеq Телец, Дева и Козирог финансови дела
17780
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в сряда добро настроениеq Телец, Дева и Козирог финансови дела

Срядата ще дойде с позитивно влияние и нови успехи за зодиите. Няма да е проблем да посрещнете високите разходи които се очакват в следващите дни.

Жените на около 40 годишна възраст да очакват сладка изненада .

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда затруднение ще възникне при общуването или в работата ви с жени. През този ден са възможни неприятни новини свързани с жена. Събитията днес ще са трудни за вас предимно в емоционален план, но в никой случай няма да са случайни, нито пък трябва да се приемат като наказание. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще фокусирате вниманието си върху материално - финансовите си дела. Ще се опитате да разрешите някакъв проблем или да получите по-голяма яснота относно неща, които ви притесняват. Това вероятно няма да се случи днес, което не бива да ви ядосва или разочарова. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще сте много напрегнати и несигурни в действията си. Ще приемате всичко, като че ли следвате нечия друга воля, че нямате контрол върху собствения си живот или желания. Ще сте чувствителни и лесно ще приемате забележките, като обида. Изострената ви чувствителност няма дори да пожали приятелите ви. Днес ще сте склонни да ги приемете като хора, които са против вас. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате повод за добро настроение или задоволство от постигнат успех. Днес ще ви зарадва събитие в живота на млад родственик, което ще има своето важно значение за вас (особено ако става дума за собственото ви дете). Нова благоприятна възможност ще се появи неочаквано за вас, която ще импонира на ваше желание за успех в работа, в личен или обществен живот, който имате. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft