Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота приятни вълнения, Близнаци, Везни и Водолей важно събитие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота приятни вълнения, Близнаци, Везни и Водолей важно събитие
26706
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота приятни вълнения, Близнаци, Везни и Водолей важно събитие

Събота е един от малкото по-сложни дни през този период. Ще трябва да се справите с условия, които никак не ви допадат.

За ваше добро е този път да се заемете и да докарате нещата до край.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес по-важните събития ще имат връзка с пътуване или с хора от най-различни населени места. Ще сте съпричастни към събития и емоции в техния живот. Любовният ви живот може да бъде интересен, ако не влагате съмнения или прекалени надежди в събитията днес. По-сложни ще бъдат отношения с партньор, който в момента освен вас има и друга любовна връзка. Като цяло ще имате интересни и конкретни планове за този ден, чието изпълнение едва ли ще ви създаде затруднения. Интересни преживявания може да имате с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес не допускайте физическо или психическо пренатоварване. Здравето ви ще е нестабилно или психиката ви ще бъде по-лабилна. Ще сте трудни за комуникация с по-млади хора или с деца. Нечии опити да ви манипулират или излъжат в нещо ще предизвика вашия основателен гняв, но избягвайте неконтролируеми емоции. Хубавите събития днес ще са свързани с възможността да реализирате един личен или професионален проект. Някои от вас юе имат сериозни ангажименти свързани с имот в друго населено място. Младите жени е време да приключат с отношения или ангажимент, който нито има бъдеще, нито ви носи полза, нито ви радва. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще се наложи да направите промени в предварителните си планове. Това, което ви се дава да преживеете или да реализирате днес, определено ще бъде по-доброто. Събота идва със свой собствен план за деня. По-голяма част от плановете и очакванията ви ще бъдат свързани с дома ви или със семейните ви отношения. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с мъж от кръга роднини. В любовния си живот ще има за какво да размишлявате, какво трябва вие да промените, без да разчитате на промяна от страна на партньора си. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще трябва да бъдете внимателни и да не допуснете по-голямата динамичност на събитията през деня да ви обърка или създава по-голямо напрежение. Особено внимание днес ще се изиска от тези, които ще шофират, независимо от разстоянието, на което ще пътуват. Възможно е пътуване по семейни причини или със семейството ви. Днес мнозина могат да се събудят развълнувани от интересно съновидение. Неприятностите днес, където възникнат такива ще са свързани с лъжа, измама, опити за манипулация или с фалшиви новини. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft