Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя хубави новини. Рак, Скорпион или Риби неочакван шанс!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя хубави новини. Рак, Скорпион или Риби неочакван шанс!
16465
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя хубави новини. Рак, Скорпион или Риби неочакван шанс!

В неделя е време да блестим, да добавим нотка на цвят и драматизъм в живота си и да се представим. Подобно на цветята и плодовете на сезона - цъфтящи и узрели - това е време, когато искаме да се насладим и да изразим себе си. Ние сме по-щедри и велики в своите жестове и нагласи. От страна на сянката също можем да бъдем егоцентрични и суетни.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще сте по-емоционални и чувствителни. Чувствителността ви днес може да ви направи по-добри, но у някои у вас може да провокира докачливост и обидчивост.

В неделя ще имате повече разговори или срещи с хора от кръга си роднини или приятели. Хубавите новини, събития или късмет ще дойдат чрез хората около вас. Днес има вероятност да възникне повод да купите цветя или подарък на жена. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя избягвайте да се ангажирате с важни планове и ангажименти. Бъдете предпазливи в обещания, които ще дадете на приятели или роднини. Днес са възможни здравословни неразположения или липса на достатъчно енергия за сериозна работа. Любовният или професионалният живот на близък човек ще бъде повод за разговори. Някои от вас ще успеят да се зарадват на добре свършена работа, която е ангажирала вниманието им през последните седмици или месеци. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя не се натоварвайте с важни или отговорни дела. Днес всеки ще премине през моменти на размисъл свързан с преживени напоследък изпитания, затруднения. Днес ще търсите изход или нови идеи за разрешаване или стабилизиране на финансите си. Среща или разговор с приятели или с роднини може да ви натъжи или разочарова. Конфликт с мъж ще ви изнерви много, защото трудно ще докажете своята теза. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще бъде важно да се опитате да погледнете честно и открито на своите недостатъци и грешки. Опитайте се да промените преди всичко себе си, за да промените и останалите неща в живота си, които създават дискомфорт на вас и на хората окооло вас. Днес мнозина ще се зарадват на неочакван шанс или късмет. Пазете обаче парите си и личните си документи от загуба или забравяне на различни места. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft