Вижте порасналия бебчо на Николета Маданска и Венелин Петков (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Вижте порасналия бебчо на Николета Маданска и Венелин Петков (Снимки):
6767
Източник: blitz.bg
Вижте порасналия бебчо на Николета Маданска и Венелин Петков (Снимки):

Макар и двамата вече да не са част от семейството на БиТиВи, интересът към Николета Маданска и Венелин Петков не стихва, особено откакто станаха родители на малкия Йоан в края на миналата година. Добре че са социалните мрежи, където Николета от време на време споделя безценни кадри с малкия им наследник , а съвсем наскоро говори надълго и нашироко за майчинството и как ѝ се отразява то:

"Обичам да съм майка.

Това е най-доброто, което ми се е случвало", категорична е водещата на емисия Спорт по bTV Николета Маданска, която на 22 номеври 2020-а стана майка на малкия Йоан. Тя и таткото Венелин Петков не могат да се нарадват на щастието си.

Николета Маданска бебе

"Гледам снимките от родилното. После поглеждам момчето до мен, което ме прегръща, целува, смее се с глас, бърбори, преобръща се. И знам, че интересното тепърва предстои, но ми се ще времето да не препуска така стремглаво. Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики или безсънни нощи с новородено. Йоан е много спокойно бебе. От ден първи спи по цяла нощ. Аз съм била такова бебе и тайничко се надявах да прилича на мен", сподели Маданска наскоро пред "Лейди Зоун".

Николета Маданска с Йоан

"Убедих се, че всичко е строго индивидуално. Все очаквах да ми се гади, да ми се ядат определени храни, да ме боли кръста, да ми отичат краката. Все неща, от които се оплакваха мои познати, но нищо от това не ми се случи. Така беше и след раждането на Йоан. Реалността се оказа по-хубава от очакванията ми", добави още за бременността си Маданска.

Николета Маданска син

Оказва се, че тя не е ходила на курсове за родители, а се е подготвила за важния период от живота си с четене на книги за бременни. "Какво те чака, когато чакаш дете" и "Монтесори от самото начало" са били най-полезни за нея. Признава, че в началото държала всичко да е като в книгите, но след това е осъзнала, че трябва да се довери на детето си и да разчита на сигналите, които й дава.

"Йоан никога не се е будил да яде през нощта. Според специалисти обаче, паузата трябваше да бъде шест часа, а той правеше между осем и десет часа нощем. Дълго се колебаех дали да послушам съветите на докторите да го будя да яде, защото иначе нямало да наддава добре. Една вечер дори си навих аларма за 03:00 часа. Половин час се опитвах да го разбудя, след това постоянно заспиваше, докато яде, а на финала повърна. Това беше първият и последен път, в който съм го будила, а наддаването вървеше като по учебник", казва още тя.

Николета Маданска бебче

"Не си представях, че излизането с бебе навън предполага изнасяне на половината покъщнина. В началото хамалогията е голяма. После се минава на базово снаряжение за оцеляване сред природата", добавя Маданска.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft