30 Април 2012
                
                134007
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Вредни ли са пържените картофи
                                                                                                Вреден ли е шоколадът
                                                                                                Вредни ли са фъстъците
                                                                                                Вредни ли са колбасите
                                                                                                
                            Вредно ли е олиото
                                                                                                Вредни ли са хамбургерите
                                                                                                Вредни ли са газираните напитки
                                                                                                Вредни ли са сандвичите
                                                                                                Вредно ли е виното
                                                                                                Вредни ли са бисквитите
                                                                                                Вреден ли е хлябът
                                                                                                Вредно ли е маслото
                                                            
                Вредно ли е олиото
В него няма протеини, няма фибри, само някакви жалки следи от минерали. Всичко останало са мазнини. Олиото обаче ни зарежда с енергия и се грижи за доброто състояние на клетъчните тъкани. Уви, много е калорично - 100 калории в 1 супена лъжица. Трябва обаче да му простим заради мастните киселини, снижаващи нивото на холестерола и ограничаващи риска от появата на тромби в кръвоносните съдове. Най-полезен от всички видове е зехтинът, богат не само на безценни за сърцето мастни киселини, но и на витамин Е, който допринася за обновяването на клетките и съответно подмладява.
Още от "Здравни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







