Възлите на съдбата променят знаците си - катаклизми очакват всеки знак от зодиака:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Възлите на съдбата променят знаците си - катаклизми очакват всеки знак от зодиака:
14990
Източник: edna.bg
Възлите на съдбата променят знаците си - катаклизми очакват всеки знак от зодиака:

На днешния ден ставаме свидетели на едно изключително от астрологична гледна точка събитие - на 5 май възлите на съдбата променят своите знаци.  Възлите на съдбата (известни още като Лунни възли или Северен и Южен възел) са две математически точки в небето, отразяващи връзката между Слънцето, Луната и Земята.

В астрологията Северният възел представлява качествата, които трябва да развием, за да израстваме, докато Южният възел представлява качествата, които идват естествено при нас и на които може би разчитаме твърде много.

На всяка година и половина възлите променят знаците си и се движат назад (да, те са също могат да бъдат ретроградни). Когато това се случи, те ни разказват за областите в нашия живот, над които трябва да работим през следващата година и половина, както и от какво трябва да освободим.

възли на съдбата

На 5 май Възлите на съдбата влизат в Близнаци и Стрелец, където ще останат до 18 януари 2022 г.

Северният възел (представляващ какво трябва да добавим към живота си) ще бъде в Близнаци, което означава, че ще трябва да фокусираме енергията си върху интелектуалния растеж, да работим върху подобряването на начина си на комуникация и да изоставим тревогите.

Южният възел, който влиза в Стрелец, показва, че ще трябва да изоставим желанието да бъдем винаги прави и да се концентрираме върху детайлите (вместо да ги забравяме, докато гледаме голямата картина).

Възлите работят заедно, затова е важно да се вземат предвид и Северния, и Южния. Не се съсредоточавайте прекалено много върху бъдещето или миналото – вместо това работете, за да балансирате енергията между тях.

лунни възли

Ето какво означава този транзит за вас според зодията ви:

ОВЕН

Умът ви се движи със светкавична скорост, което ще ви донесе яснота и вдъхновение – и евентуално ще ви накара да се почувствате малко стресирани. Отделяйте по няколко минути всеки ден, за да медитирате и да се презаредите.

ТЕЛЕЦ

Не прекарвайте толкова много време, обгърнати от носталгия, защото така пропускате много нови възможности. Ако успеете да преодолеете миналото, може да пожънете много лични и професионални успехи.

БЛИЗНАЦИ

Светлината на прожекторите може да грее върху вас, но вие се фокусирате върху личните си отношения. Стремите се да се сближите още повече с половинката си, но това може да ви разсее от други важни задължения. Не се увличайте твърде много в драмите на други хора – не забравяйте да отделите време и да се съсредоточите върху себе си.

РАК

Спрете да съдите! Може да почувствате, че вашите приятели, половинка и колеги не оправдават очакванията ви. Вместо да се опитвате да ги промените, приемете хората такива, каквито са – с всичките им недостатъци и проблеми. В замяна те ще ви предоставят безусловната си подкрепа.

ЛЪВ

Съпротивлявайте се на желанието да се опитвате да се впишете. Вие сте собствената си личност, но в момента тя е подложена на изпитание. Не позволявайте на никой да ви отнеме същността ви!

ДЕВА

Правите големи стъпки в кариерата си през следващата година и половина. Не се страхувайте да поемете повече отговорности или дори да влезете в публична роля. Вие сте изключително интелигентен човек – време е всички да забележат!

ВЕЗНИ

Клюките ще кръжат непрекъсното в социалния ви кръг и със сигурност ще ви е необходим много самоконтрол, за да се противопоставите на това да се включите в кюкарстването. Ето и нашия съвет: поемете по собствения си път, преди да се забъркате в сложна и неприятна ситуация.

СКОРПИОН

Макар че обикновено сте много добри в поставянето на граници, може би няколко връзки са се промъкнали през пукнатините и сериозно се нуждаят от някои граници. Не забравяйте, че няма нищо лощо в това да искате (и да си вземете) необходимото пространство и уединение.

СТРЕЛЕЦ

Ето вашата дилема: искате да сте в сериозна връзка, но се страхувате да скочите в непознати води. Вие сте известни със своята импулсивност, но не бягайте от любовта. Работете върху създаването на връзка, дори и да не е това, което другите биха очаквали.

КОЗИРОГ

Ще искате да избягате от ежедневните си задължения (и кой може да ви обвинява?). За съжаление, това няма как да се случи. Направете си график и планирайте разговори и срещи със седмица напред, за да се справите със задълженията си – така всичко ще върви по-гладко.

ВОДОЛЕЙ

Творчеството ви е повишено в момента и през следващата година и половина ще се занимавате със страстта си към живота. Наслаждавайте му се, но не позволявайте на социалния ви живот да стане толкова важен, че да забравите другите си проекти. Отидете на парти, но и планирайте малко творческо време.

РИБИ

Дните ви на само-работа-никакво-забавление приключват, а вие прекарвате известно време на спокойствие със семейството си или пък с Netflix. Все пак все още изпитвате чувство за дълг да се трудите усърдно в офиса. Работете, но не позволявайте на професията да се превърне в целия ви живот. Не забравяйте, че балансът е ключов.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft