Добромир Гущеров дава мило и драго, но за доведената си внучка - спретна й царско кръщене (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Добромир Гущеров дава мило и драго, но за доведената си внучка - спретна й царско кръщене (СНИМКИ)
5950
Източник: kliuki.net
Добромир Гущеров дава мило и драго, но за доведената си внучка - спретна й царско кръщене (СНИМКИ)

Добромир Гущеров, бизнесмен и бивш депутат, изживява втора младост с половинката си, Диана. Той е приел семейството й безрезервно и дори се радва на доведената си внучка като на своя собствена, докато досега не е публикувал снимки с 4-мата си кръвни внуци - децата на сина му Християн и Светлана Гущерова.

Сега за пореден път се доказа като образцов дядо, организирайки луксозно светско парти по случай кръщенето на малката Диана, която носи името на любимата си баба.

Гущеров доведена внучка

В неделния  ден Мартина Руменова и съпруга й Димитър Евтимов събраха близките си  на светско парти да почерпят  заради приемането на християнската вяра от дъщеря им.

И докато близките роднини купонясваха единственият роден син на Гущеров, Християн е потънал в проблеми и скандали. А татко му си гледа живота и го отлъчи от семейството си и не иска да се забърква с проблемите на наследника си, нито да се вижда  него , с децата му или със снахата.

Мартина Руменова с майка си

Мартина Руменова с майка си Диана

След като се ожени за втората си съпруга бившия депутат намери спокойствие извън България и живее втора младост. Прие дъщерята на Диана  като свое дете и дава мило и драго за внучката си все едно му е родна кръв.

Добромир Гущеров семейство

Щастливата фамилия на купона

А внуците си от Християн не ги поглежда, макар че вече са четирима. Нито на сватбата на Християн и  Светлана присъства и наистина не поддържа никакви връзки със тях. А след последния публичен скандал  с Гущерови пропастта  между тях стана непреодолима.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft