Едва сега стана ясно защо Кейт Мидълтън носи три пръстена на единия си пръст

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Едва сега стана ясно защо Кейт Мидълтън носи три пръстена на единия си пръст
1551
Едва сега стана ясно защо Кейт Мидълтън носи три пръстена на единия си пръст

Най-върлите фенове на Кейт Мидълтън отдавна са забелязали, че на безимения си пръст херцогинята на Кеймбридж носи цели три пръстена. Освен луксозния годежен пръстен със сапфир, на пръста на Катрин се мъдрят още две скромни бижута. 

И докато почитателите й не спират да се питат защо носи толкова много бижута на едно място, журналистите на британския таблоид The Sun решиха да разберат защо.

За целта те са изследвали много снимки на херцогинята, проследявайки внимателно кой пръстен кога се появява. 

Оказва се, че всяко едно от бижутата е много специално за Катрин и има свой особен смисъл.

След като се омъжва за принц Уилям, тя започва да носи пръстена, който преди е принадлежал на покойната й свекърва Даяна. 

Но защо са й другите два? Нима един не й е достатъчен?

Принц Уилям и Кейт Мидълтън крият огромна тайна от сина си Джордж, която може да съсипе детството му

Най-логично е да предположим, че Мидълтън просто е решила да добави допълнителна опора към аксесоара с големия камък, защото самият пръстен е с доста тънка основа.

При по-внимателно вглеждане обаче се забелязва, че и трите пръстена са изработени от различно злато и са с различна дебелина.

Според журналистите от The Sun, първият от пръстените, изработен от розово злато, Кейт започва да носи в студентските си години. Принц Уилям й го подарява, за да покаже колко сериозни са намеренията му. 

Вторият пръстен с елегантни диаманти също се счита за подарък от съпруга на херцогинята. За първи път тя се появява с бижуто през 2013 г., след раждането на принц Джордж. 

 

И трите пръстена символизират много важни моменти от живота на херцогинята с принц Уилям и неслучайно тя ги носи на един и същи пръст. 

Между другото, във Великобритания много дами носят по три пръстена на безименния си пръст. Първия получават при годежа си, втория - на сватбата, а третият е символ на вечността. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft