Ето жената, заради която Ивайло Захариев падна на колене пред пълен салон и ѝ предложи брак (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето жената, заради която Ивайло Захариев падна на колене пред пълен салон и ѝ предложи брак (Снимки):
22612
Източник: blitz.bg
Ето жената, заради която Ивайло Захариев падна на колене пред пълен салон и ѝ предложи брак (Снимки):

От няколко месеца името на Ивайло Захариев нон-стоп се спряга в медиите, след като чаровният актьор призна публично за новата любов в живота си - красивата Станислава . Двойката очевидно е повече от щастлива, а последната им романтична фотосесия го доказа по-добре от всякакви думи.

Сега звездата от "Под прикритие" предизвика масово вълнение, след като клекна и предложи брак на новата жена в живота си.

За да е вълнението пълно обаче, актьорът избра да го направи не къде да е, а от сцената, след края на представлението "Поручик Бенц" в Пчеларево.

Чаровният артист, който лети на крилете на любовта от известно време насам, сподели красивия момент с колегите си Йоана Буковска и Любомир Ковачев, погледите на публиката в Дома на маестра Петкова.

Ивайло Захариев предложение

Оказва се, че Захариев е обмислял как точно да предложи на приятелката си от няколко дни насам, но е избрал именно добруджанското село, за да пренесе цялата емоция от сцената директно в душата на изгората си. Колежката му Йоана Буковска била наясно с плана и накрая поканила на сцената момичето, което се грижи за гардероба на трупата - Станислава Славчева. Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене и я попитал: "Стаси, ще се омъжиш ли за мен?", пише DobrudjabgИвайло Захариев брак

Ивайло Захариев и Станислава

И за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло Захариев има две момчета от предишната си връзка, а Станислава - едно момиче, които вече са приятели и споделят заедно семейните почивки.

Ивайло Захариев любима

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft