Женски хороскоп за май 2021-Овен-Месецът ще започне с добри новини и изненади, Скорпион-Началото на май ще се окаже доста успешно

вход през zajenata.bg
За Жената
Женски хороскоп за май 2021-Овен-Месецът ще започне с добри новини и изненади, Скорпион-Началото на май ще се окаже доста успешно
22100
Женски хороскоп за май 2021-Овен-Месецът ще започне с добри новини и изненади, Скорпион-Началото на май ще се окаже доста успешно

Овен

Месецът ще започне за вас с добри новини и изненади. Можете да планирате сериозни покупки, както и да отидете на дългоочаквана ваканция или бизнес пътуване. Особено успешни дни ще бъдат 2, 3, 4, 14, 15, 16, 30 и 31 май. Също така, женският хороскоп обръща специално внимание на 11 май, тъй като този ден може да бъде особено успешен във всяка сфера на живота. 

През втората половина на месеца може да има някои трудности при общуването с противоположния пол. И поради негативното влияние на Уран и Сатурн на 1, 5, 7, 8, 21, 23, 27 и 29 май, колегите и висшето ръководство може да ви накарат да се чувствате несигурни. За да не се случи това, не се поддавайте на негативни емоции и развийте сърдечната си чакра , която ще ви изпълни с любов и позитив.

Телец

Първата половина на май може да стане доста стресираща. Също така, в някои дни вероятността от нараняване се увеличава - това са 2, 3, 4, 14, 15, 16, 23, 27 и 30 май. По това време се опитайте да избягвате контакт с електрически уреди и се огледайте, преди да преминете пътя.

От 19 май животът ще започне да се подобрява и конфликтите постепенно ще отшумят. В личната сфера 5, 7, 8, 20, 21, 24 и 28 май ще бъдат особено успешни дни за запознанства и романтични срещи. 

Близнаци

Май ще бъде плодотворен и богат за вас. За да направите всичко, ще трябва да се запасите с много енергия и да се  настроите на положителното .

Благоприятни дни за решителни действия ще бъдат 1,5,7, 8, 16, 21, 23, 27 и 29 май. Отворете се за промяна и се доверете на интуицията си, тогава ще успеете.

Но на 11 и 19 май не се препоръчва да се предприемете активни действия: най-добре е да заемете позицията на наблюдател. В наши дни можете да правите самоанализ и планиране за бъдещето. Също така женският хороскоп ви съветва да помислите как да съчетаете кариерата и личния живот, така че вие ​​и всички около вас да сте щастливи.

Рак

В началото на месеца може да почувствате известен дискомфорт, а в някои случаи дори обостряне на хронични заболявания. Това се дължи на отслабването на лунната енергия, което ви дава сила. Също така няколко дни могат напълно да ви разстроят. Тези дати включват 2, 3, 4, 5, 7, 8, 15, 16, 23 и 27 май. В тези дни не се препоръчва да изпитвате прекомерно физическо натоварване и да правите само най-необходимите неща. Ако имате възможност, помолете някой от вашата общност за помощ при извършването на най-трудната работа.

Втората половина на месеца ще бъде по-активна. Можете също така да си помогнете и да увеличите енергията на вашето биополе със специални упражнения . Прекарайте останалата част от месеца в общуване с близките си и планирайте по-нататъшни действия, които ще доведат до по-високи доходи и по-добро финансово състояние.

Лъв

И възходи и спадове ви очакват този месец. За да изгладите някак ситуацията, опитайте се винаги да имате резервна опция и е по-добре тя да не е сама. Първата половина на май ще бъде по-успешна . Това ще ви даде възможност да водите активен живот в обществото и да създадете много нови полезни запознанства. 11 и 19 май ще бъдат особено успешни в бизнеса и са чудесни за сключване на договори и намиране на нови решения на дълготрайни проблеми.

Втората половина на месеца ще ви подготви много изпитания. По това време трябва да внимавате в общуването с другите, защото може да имате завистливи хора, които ще тъкат интриги и конспирации срещу вас. Следователно, не трябва да се доверявате на тайните си на първия човек, който дойде под ръка, слушайте вътрешния си глас : ако събеседникът ви е неприятен, тогава откажете такава комуникация.

Дева

Май може да започне с формирането на любовен триъгълник и клюки, свързани с тази ситуация. Най-неблагоприятните дни могат да бъдат 2, 3, 4, 14, 15, 16, 30 и 31 май.

Втората половина на месеца ще изглади нещата и ще се обърнат, Опитайте се да планирате всички важни събития и срещи за тези дати. И за да почувствате постоянната подкрепа на своите помощници, можете да заредите специален талисман с тяхната енергия и да го използвате в най-трудните моменти.

Везни

Май ще се превърне в месец на промени и ярки събития за вас. Промяна на имиджа и обновяване на вашия гардероб. Не се страхувайте от промяна, експериментирайте с прическата си, вземете ярък маникюр и нов грим. Това ще ви помогне да станете по-отворени към света и да привлечете изобилие. С избора на подходяща прическа и благоприятна дата за подстригване ще ви помогне месечният лунен календар . Най-успешните дни за промяна ще бъдат 1, 5, 7, 8, 16, 21, 23, 27 и 29 май. На тези дати можете не само да промените напълно имиджа си, но и да се запишете за опреснителни курсове или да откриете ново хоби.

На 11 и 19 май женският хороскоп ви съветва да бъдете особено придирчиви при избора на нови приятели, както и по време на пътувания за пазаруване. Когато пазарувате в тези дни, не забравяйте да проверите качеството на нещата и срока на годност на продуктите, тъй като има голяма вероятност да закупите продукт с ниско качество.

Скорпион

Началото на май ще се окаже доста успешно. Всичко замислено ще успее лесно и препятствията сами по себе си буквално ще се разтворят. Женският хороскоп съветва да планирате всички важни неща за първата половина на месеца. А енергията на Уран, вашият покровител, ще ви помогне в специални дни, които ще променят коренно живота ви към по-добро: 2, 3, 4, 15, 16, 23, 27 и 30 май. Това е и чудесно време да започнете пътуванията си или екскурзии сред природата.

Втората половина на май няма да бъде толкова успешна.  По това време недоразуменията в семейството могат да се влошат и да възникнат разногласия по някои въпроси. Ситуацията на работното място също може да се усложни: ще имате състезател, който ще ви направи доста нервни, но ако се съберете, ситуацията бързо ще се подобри.

Стрелец

Месецът ще започне с приятни малки неща и малки изненади от любими хора, а на 11 и 19 май можете спокойно да пазарувате и да сключвате важни сделки. Мощната положителна енергия на Слънцето ще ви помогне в това. Възползвайте се максимално от тези дни и ги прекарвайте активно. Благоприятни дни за бизнес са 2, 3, 4, 14, 15 и 30 май.

Неблагоприятни дни ще бъдат 1, 5, 7, 8, 21, 24 и 29 май. Но ако сте позитивни и не проявявате агресия в отговор, тогава всички разногласия ще изчезнат толкова бързо, колкото се появят.

Козирог

Първите две седмици на май ще донесат положителни резултати във всяка област. Основното нещо е да вярвате в собствените си сили и да използвате това време максимално. Всички препятствия лесно ще се отдалечат на заден план и може да имате хазартно настроение. Особено добри дни за инвестиране и запознаване с нови хора са 5, 7, 8, 16, 23 и 27 май. По това време енергията на вашите планети-покровители ще достигне своя връх и ще може да ви помогне дори при най-трудните задачи.

От средата на май ще се чувствате слаби и здравословните оплаквания могат да станат ваши постоянни спътници. За да не влияе толкова негативната енергия на вашето биополе , занимавайте се с духовни практики и  медитация . Това ще ви помогне да бъдете в постоянна хармония със себе си и света около вас. 19, 20, 24 и 28 май ще бъдат нещастни дни.

Водолей

Този месец може драстично да промени личния ви живот. За тези, които търсят сродна душа, Вселената ще помогне със съдбовна среща. Основното е да бъдете отворени за нови познати и да не прекарвате свободното си време сами. Добри дни за запознанства ще бъдат 1, 5, 7, 8, 16, 21, 23, 27 и 29 май.

Но на 11 и 19 май, поради негативното влияние на вашия антагонист, Слънцето, може да имате затруднения в работата. Не се паникьосвайте и планирайте внимателно деня си. По този начин ще можете да избегнете бързане на работното място и да разрешите възникналите спорни въпроси. Също така женският хороскоп не препоръчва да носите работа у дома - това няма да спаси ситуацията и може само да навреди на личния ви живот.

Риби

Първата половина на май може да предизвика известни затруднения в комуникацията с роднини и финансови затруднения под формата на дългови задължения. И ако проявите несигурност във вашите способности, тогава отрицателното влияние на небесните тела ще се увеличи няколко пъти. За да не се случи това, мислете позитивно и използвайте ежедневни утвърждения, за да поддържате вътрешен баланс.

Втората половина на месеца ще се окаже много по-успешна. Ще можете да постигнете целите си и да се изкачите нагоре по кариерата. Основното тук е да разберете какво точно искате от живота и да си поставите ясни цели. Най-успешните дни за стартиране на нови проекти и всякакви други начинания ще бъдат 1, 20, 24, 27, 28 и 29 май.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft