Защо Джулия Робъртс крие от децата си коя е и твърде интересните ѝ методи на възпитание, които впечатлиха света:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Защо Джулия Робъртс крие от децата си коя е и твърде интересните ѝ методи на възпитание, които впечатлиха света:
21870
Източник: blitz.bg
Защо Джулия Робъртс крие от децата си коя е и твърде интересните ѝ методи на възпитание, които впечатлиха света:

Джулия Робъртс е една от звездите, които са любими на всички, независимо от възрастта. Чаровна, красива, самоуверена, тя е жена, достойна за подражание във всичко.

Както се оказва, възпитанието на децата също е нещо, което Джулия владее до съвършенство. Хубавата жена  стана майка в зряла възраст. 51-годината актриса има изключително твърди възгледи за начина, по който да възпитава децата си. 

Актрисата е майка на 14-годишните близнаци Хейзъл Патриша и Финеъс Уолтър и 11-годишният Хенри Даниел. Тийнейджърите се радват на щастливо детство, защото известната им майка е решила да ги защити и ги държи далеко от работата и славата си. Между другото, все повече световни знаменитости приемат подобно решение. И може би има защо. 

Децата на Робъртс, която се прочу покрай ролята си в култовата лента от 90-те "Хубава жена", не знаят, че майка им е световна знаменитост. Въпреки че може да се похвали с много награди и често се появява на червения килим, за Хенри, Хейзъл и Финеъс тя е просто мама. Джулия сама е избрала анонимността, за да могат малчуганите й да имат нормално детство. Може би и затова много рядко се появява по светски събития в компанията на семейството си. 

Джулия Робъртс със семейството си

Актрисата признава, че децата й дълго време не са знаели с какво се занимава майка им. Когато пораснат и направят съзнателен избор какви искат да станат, ще могат подробно да се запознаят с кариерата й. Тя не желае имиджът й на звезда да повлияе по някакъв начин на отношенията в семейството и иска за тях да си остане просто любимата мама. 

Въпреки натоварения си график, Джулия не е прехвърлила цялата отговорност върху отглеждането на децата на бавачка и сама участва във възпитанието им. Наскоро дори призна, че е много строга майка, а сериозното й лице е своеобразно наказание за малчуганите.

Джулия Робъртс с децата си

"Имах късмета да се омъжа за мъжа на живота си и имам три невероятни деца. Но аз съм строга майка. Не си изпускам нервите, но за мен е важно децата да знаят какви са границите, които не бива да минават. Ако направят някоя беля обаче, никога не прибягвам до наказания. Предпочитам да разговарям с тях. Пък и си мисля, че моето сериозно изражение е достатъчно голямо наказание за тях“, призна тя в свое скорошно интервю.

децата на Джулия Робъртс

Актрисата добавя, че се старае да научи децата да помагат вкъщи и да придобият куп други полезни навици, които ще им бъдат полезни в живота. "Не искам нито един от тях да има тежко детство като моето, но те трябва да могат да си оправят леглото, да си перат дрехите и да си приготвят нещо за хапване. Това са много важни умения, които ще им послужат в живота. Те трябва да имат свой собствен опит", категорична е звездата. 

В дома на Робъртс е забранено използването на всякакви мобилни джаджи. Дори и гостите на децата й са длъжни да изключат мобилните си телефони, прекрачвайки прага на дома й. 

Самата тя няма нито Фейсбук, нито Инстаграм, нито Туитър. Това, че не е активна в мрежата, съвсем не означава, че е изгубена за света. 

Джулия Робъртс

Най-голямото желание на звездата е да бъде добър пример за наследниците си. Тя не спира да им показва как да преодоляват трудностите, да побеждават, да бъдат силни и търпеливи.  

Децата й неведнъж са ставали свидетели на това как хората я разпознават на улицата, но изглежда тя е успяла да ги предпази от пагубното влияние на славата. 

Робъртс разказва, че разполага с цяла музикална банда, тъй като всички вкъщи са влюбени в музиката. Имат си цигулар, виолончелист и тромпетист, но досега никой не е изразил желание да стане актьор.

Понякога на Джулия направо не й се вярва, че има три деца, но казва, че е щастлива, че преди да ги роди, е имала 20-годишна кариера в киното. Тя не иска да превръща наследниците си нито в малки гении, нито в актьори, нито в бизнесмени. Въпреки това те обичат училището и мислят много за уроците си, особено за математиката. 

Когато актрисата напуска дома си заедно с децата, гледа да остане незабелязана. Понякога дори й се налага да се маскира, прикривайки лицето си зад голяма шапка и слънчеви очила. 

За ваканциите си избира уединени места и често всички заедно отиват в семейното ранчо в Таос, Ню Мексико. Робъртс не скучае по светските мероприятия и се чувства истински щастлива, когато е в компанията на най-близките си хора.  

През 2002 г. Джулия Робъртс се омъжи за оператора Даниел Модър, с когото се запозна на снимачната площадка на "Мексиканеца". След две години - през 2004 г., им се родиха близнаци, а три години по-късно на бял свят се появи и синът им Хенри. 

Модър е втори съпруг на актрисата. В периода 1993-1995 година тя бе омъжена за певеца и автор на песни Лайл Ловет. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft