И една цигара може да ви помогне за чисто предно стъкло на колата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
И една цигара може да ви помогне за чисто предно стъкло на колата
871
И една цигара може да ви помогне за чисто предно стъкло на колата

Дори и най-обикновената цигара може да ви свърши работа, стига да знаете как да я използвате. Техниката, с която ще ви запознаем, е приложима за почти всяка ситуация със замърсяване на прозорци на автомобили, както и за огледала.

Първо, цигарата може да помогне да се отървете от водните и мазни петна, които автомобилните чистачки толкова често оставят в резултат на своята дейност.

Какво ви трябва: пакет цигари, парцалче от 100 процента памук

Можете да разрешите проблема с ужасните мазни и воднисти петна по стъклото бързо и ефективно с малък парцал и пакет цигари.

Няма да ви се налага да правите нищо сложно. Цялата процедура за почистване на автомобила отнема няколко минути.

И така, вземаме парчето памучен плат и го намокряме с топла вода, след което го изстискваме старателно. После разстиламе мократа кърпа върху правата, равна повърхност. Взимаме 5-10 цигари, разкъсваме ги и изсипваме целия тютюн на парцала, така че да бъде разпределен по цялата площ.

Изчакваме 5-10 минути, докато тъканта се „насити“. Този момент ще бъде достатъчно лесен за разпознаване - светлият парцал ще придобие кафеникаво-жълт оттенък. Махаме остатъците от тютюн и започваме да избърсваме стъклото, като не се оставят необработени места. Предварително трябва да се облее стъклото на колата с вода. Всичко това отнема 3-5 минути.

После стъклото се оставя за няколко минути в покой директно с остатъците от тютюна. В заключение, включват се чистачките и стъклото се избърсва 10-15 пъти, като използвате течност. Ако тютюнът остане върху стъклото, можете просто да го изплакнете с вода.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft