И необвързаните празнуват на 14 февруари

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
И необвързаните празнуват на 14 февруари
2104
И необвързаните празнуват на 14 февруари

Тази година и необвързаните ще чакат Свети Валентин с нетърпение. Вместо да пропуснат празника, защото нямат половинка, те ще се съберат и ще се забавляват заедно.

 Специално за тях в София се организира ВИНЕциански карнавал – парти за необвързани , на което всички присъстващи ще бъдат с домино или маска.


Събитието е петото издание от поредицата Sexy & Single Party, която набира все по-голяма популярност. Организаторите обещават и този път да има много игри и изненади, но както винаги, в центъра на събитието ще са хубавата музика, над 200 необвързани и срещата с интересни хора.

Сред игрите, предизвикващи най-голям интерес е „намери своята половинка“. На входа всеки гост получава част от предмет, а другата част се дава на  участник от другия пол (например: всяка дама получава гайка, а всеки господин – болт). Първите 30 двойки, които „се намерят“, получават по безплатен шот на бара. Очакват те още „флирт карти“, „масата на виното и любовта“, „гореща среща“ и „любовната муза“.

Валентинките на партито ще са заменени с Трифонки. Можеш да напишеш анонимно писмо до незнаен получател от другия пол. Посочваш само контакт за връзка (по желание). Всеки, който напише Трифонка, ще получи Трифонка. Можеш да изпратиш посланието си и предварително. Разбери повече тук: www.speeddating3.com/pismo/
 

Sexy & Single Party се организира от SpeedDating3 на 14 февруари от 20:00 часа в клуб Faith. Всички подробности и форма за записване ще намериш на www.speeddating3.com/party .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft