Кармична Венера влиза във Везни: ако сте от земните знаци ДЕВА, ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ силни победи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Кармична Венера влиза във Везни: ако сте от земните знаци ДЕВА, ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ силни победи!
9795
Кармична Венера влиза във Везни: ако сте от земните знаци ДЕВА, ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ силни победи!

Венера е планетата на изкуството, романтиката, удоволствието и красотата

На 27 октомври Венера влиза в знака Везни и ще остане там до 21 ноември.

Това, което е наистина специално за Везните, е как тя подхранва човешката ни нужда от общност, комуникация, партньорство, любов, семейство и приятелство. Тя слуша внимателно и предлага чудесни съвети. 

Знакът Везни е този, който отговаря за партньорските взаимоотношения, частния бизнес, красотата и разбирателството.

Поради тази причина от една страна периодът е много подходящ за задълбочаване на вече съществуващи взаимоотношения и прекарване на ползотворно време с партньора. От друга страна, разположението на Венера във Везни ще е много ползотворно за тези от нас, които развиват частен бизнес или работят с равноправен партньор. Възможно е те да започнат нови важни проекти, които в бъдеще ще се окажат изключително печеливши. Венера ни показва и какво ще привлича интереса ни през периода и какво ще ни харесва да правим. Поради тази причина е много вероятно да се втурнем да се занимаваме с обзавеждане или преаранжиране на жилищата си, с разкрасителни или спа процедури или с подмяна на дрехи от гардероба ни.

Най-добре ще се отрази преминаването на Венера през Везни на въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци, както и на хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. Те ще постигат намисленото с лекота и финес. И личните им и професионалните им партньорства се очаква да се развиват и разгръщат по начина, по който искат. Движете се бавно и бъдете честни, не покорни или несигурни. 

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват. През периода ще използвате повече чар, отколкото агресивно поведение, за да получите това, което искате по време на този цикъл. И това ще бъде вашата печеливша стратегия

Земните знаци Козирог, Телец и Дева ще се чувстват финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения. Останете ясни и отворени в общуването, както със себе си, така и с другите. Застанете близо до тези, които ви карат да се чувствате спокойни и оценени. 

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще са силно ангажирани с любим човек. Бъдете готови да преговаряте и да правите компромиси. През този период ще бъдете склонни да търсите баланс в личната си среда.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft