Летни идеи за маникюр с животински принтове

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Летни идеи за маникюр с животински принтове
19185
Летни идеи за маникюр с животински принтове

идеи за маникюр с животински принтове

 

През летния сезон можем да избираме от изключително разнообразни декорации за маникюр . Разгледайте нови летни предложения за маникюр с животински принтове за лято 2012 и почерпете вдъхновение от тях.

Откриването на нови техники и стилове в маникюра може да бъде много забавно.

Разгледайте тези зашеметяващи декорации с животински принтове и покажете на всички животинската си страна. Разгледайте всички различни комбинации на цветове и декорации , преди да изберете следващият си модерен маникюр . За да бъде перфектен вашият маникюр, вие трябва да се съобразите с цвета на вашата кожа. Добавете тези прекрасни идеи за маникюр към своята колекция и ги съчетайте с пролетните и летните си тоалети.

 

идеи за маникюр с животински принтове

 

Всеки трябва да пробва маникюр с животински принтове поне веднъж в живота си. Възползвайте се от невероятния ефект на този изискан стил в маникюра . Ако не обичате многоцветните видове маникюр, то тогава лакирайте ноктите си в един цвят лак и добавете малки леопардови или тигрови точки върху него. Но ако си падате по сложните декорации, то тогава съчетайте животинските принтове с други форми, като сърца, линии и блестящи частици. Прегледайте нашите сезонни предложения и изберете перфектния маникюр за себе си. Използвайте същите декорации и за педикюра си, ако искате да си създадете една завършена модерна визия.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft