Луна в Овен от 12 януари - големи промени в живота ни и включване на Кармата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Луна в Овен от 12 януари - големи промени в живота ни и включване на Кармата
23360
Луна в Овен от 12 януари - големи промени в живота ни и включване на Кармата


Днес Луната /oт 12.01.2019г., 10:17ч. до 14.01.2019г., 20:31ч./ навлиза в активния огнен знак Овен.

Сега е много важно да направим равносметка и да си дадем много ясна и обективна представа за изминалата една и половина година в живота ни - какво се е случило с нас самите, работили ли сме по темата да намерим своя истински потенциал и това което ни прави истински щастливи.

И направили ли сме първата крачка по това да изразим качествата на "Аз"-а, нашите дарби и таланти пред света.

В тези дни, можем да очакваме големи промени в живота ни и включване на кармата. И това, което ни е предначертано под форма на външни събития и неочаквани развръзки е доста вероятно именно сега да се прояви. Моя съвет е бъдете внимателни и имайте едно наум! Не прибързвайте. Преди да кажете или направите нещо пребройте до 10 наум. Това определено ще ви предпази от това да реагирате по начин, за който по-късно бихте съжалявали!
Намираме се в средата на коридора на затъмненията. Ако до сега не са се включили в живота ни, то определено можем да очакваме знаци на съдбата! Длъжна съм да предупредя и за опасност от инциденти, така че бъдете внимателни - с шофиране, с ходена на ски в планината, при работа с машини, въобще с всяка ситуация, която съдържа в себе си някакъв риск и минимална предпоставка дори да повлияе негативно в живота ви.
Отново си припомняме, че случващото се по затъмнения сме длъжни да приемем, без да се опитваме да му повлияем, защото малка е вероятността да успеем да го сторим. От друга страна - сами ние да предприемаме нови начинания, сега е напълно противопоказно. Дори уж на първо време един непринуден разговор може да прерасне в кавга с неочаквани последствия. така че ако възнамерявате да водите важни разговори или преговори, изчакайте началото на февруари. Ако задачите ви са неотложни бъдете максимално премерени и търпеливи в общуването с другите!
И колкото и силно да е желанието за активност и действия точно сега, по-скоро бъдете наблюдател и спокойно анализирайте ситуациите, отколкото пряк участник в тях или инициатор!

Може да се опитате да се отдадете на почивка през уикенда или каквото има да вършите, просто да го правите с максимална доза спокойствие. Под огнената и земната енергетика на кардиналните знаци Овен и Козирог можем да поставим важни решения и да създадем планове на действие.

Сега е важно да не прибързвате!
Важно е да не забравяме обаче, че въпреки напрегнатия квадрат, който образуват повечето планети, които се намира в двата кардинални знака Овен и Козирог, двата благодетеля на хороскопа, малкото и голямото щастие, както често са наричани - Венера и Юпитер са все пак в съвпад в знак Стрелец, където доста добре материализират своята положителна енергетика. Така че в крайна сметка ако сами не объркаме нещо, то по-скоро можем да очакваме един благоприятен изход от повечето ситуации и събития, през които преминаваме. Да объркаме - имам предвид да не се съобразим и да се опитаме да се съпротивляваме на избора на съдбата за нас в този момент. По-скоро сега е момент да се опитаме да вникнем в причината за това, което се случва в живота ни! А не да се опитваме да го променяме с активни действия.

На 12 януари, събота  е точната фаза на Луната - Първа четвърт. Все още сме под влиянието на съвпада на Плутон със Слънцето. Трансформацията определено е водеща линия, която ще се прояви в живота на много от нас - ако не на външно физическо и материално ниво, то на вътрешно ще го усетим със сигурност. 
И все пак Луната в Овен, както казахме, ще бъде в хармоничен аспект с Венера и Юпитер в знак Стрелец, като това благоприятно влияние ще се усеща и на следващия ден.  Така че с помощта на Плутоновата енергетика, дори и с импулса на Марс и Уран в Овен, денят се очертава да бъде по-скоро с положително развитие за нас.
Енергетиката на 5-ти лунен ден също ни говори за трансформация, вътрешна промяна и възможност да получим най-доброто според това доколко чисто е сърцето ни, доколко сме честни и откровени дори пред самите себе си! Нищо излишно не се случва в живота ни, за всяко нещо има причина и цел, и добре е ние да знаем какви са те!
13 януари, неделя  ще бъде наситен на емоции и събития. Има доста аспекти в този ден, които ще дадат едно усещане за движение, за прибързаност, за напрежение. 
Рано сутринта Луната прави точен съвпад с Марс в Овен, след което и квадратура към Меркурий и Сатурн, които от своя страна образуват точен съвпад в знак Козирог. Най-добре е външната дейност да се ограничи до минимум.  В следобедните часове се усеща положителното влияние на Луната към Юпитер, но той от своя страна образува квадрат с Нептун - планетата на заблудата и трудната материализация на плановете и желанията ни. 
По-скоро отдайте деня на почивка, на релаксиране. Всякакви водни процедури, йога, масажи ще са изключително подходящи днес! Това е в унисон и с енергетиката на 6-ти лунен ден, който ни препоръчва спокойствие, почивка, пасивност и съзерцание. Сравняват деня с водата, която има способността всичко да отразява като огледало, но реално да не го съдържа в себе си, както и въздуха, който е лек, спокоен и подвижен.
Ако не само днес, но и изцяло в тези дни на Луна в Овен съумеете да поддържате вътрешния си баланс, тогава ще преминете доста по-леко през периода. По-малко натоварвайте мислите и ума си. Освободете съзнанието си и неминуемо ще достигнете до истината, до прекрасни идеи и до получаване на отговори. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft