Маги Халваджиян спечелил жена си с опасна каскада - ето как я впечатлил навремето (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Маги Халваджиян спечелил жена си с опасна каскада - ето как я впечатлил навремето (Снимки):
4415
Източник: razkritia.com
Маги Халваджиян спечелил жена си с опасна каскада - ето как я впечатлил навремето (Снимки):

Маги Халваджиян и половинката му, Кремена, са една от най-стабилните и симпатични двойки в родния елит. Тази година двамата празнуват 29 години брак.

Но малцина знаят как продуцентът навремето успял да впечатли бъдещата си съпруга. В специално интервю Кремена споделя интересни подробности от съвместния си живот с Маги.

Любимата жена до продуцента твърдо вярва, че двама души или се намират, или не. „За да се намерят, те трябва да са си много близки като манталитет. Ние гледаме в една посока и разбирането ни за света е много близко“, казва Кремена, пише „24 часа“. През всички тези години заедно Маги и любимата му жена са правили и компромиси, но те не са били големи.

Маги и Кремена сватба

„Естествено правили сме компромиси през годините, но те са много малки. Колкото сме еднакви, толкова сме различни. Първите 10-15 години излизахме постоянно заедно. После той предпочете като му се натрупа работа да седи тихо и да почива. При мен е точно обратното. Моят антистрес е да съм на шумно и да танцувам цяла нощ“, споделя още Кремена за различията им с Маги.

Запознава ги приятел на продуцента – Милен Чечов. Той решил, че двамата са родени един за друг. Водил Маги няколко пъти в дома на Кремена, но тя не била вкъщи. След няколкото неуспешни опита, най-накрая я намират.

„Като го вкара вкъщи Маги влезе в една нахлупена шапка и каза: „Аз съм режисьор от Холивуд!“. Викам си: „Този пък!“, разказва половинката на продуцента, смеейки се.Маги Халваджиян и Кремена

Двамата започнали да излизат в общи компании, после да се канят по купони. „Спомням си, че ме впечатли, докато бяхме на купон. Маги се провеси на едната си ръка от балкона на осмия етаж. Негов приятел като го видя веднага го издърпа вътре. Все пак ме впечатли, но и ме уплаши“, споделя още Кремена за подвизите, на които е бил готов Маги Халваджиян, за да я спечели, предават от hotarena.net.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft