Майка остави за секунди детето си само в колата, а като се върна изтръпна от ужас

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Майка остави за секунди детето си само в колата, а като се върна изтръпна от ужас
1029
Майка остави за секунди детето си само в колата, а като се върна изтръпна от ужас

Млада майка стана жертва на нагъл обир в столицата. Шокиращата си история сподели самата тя във фейсбук групата „Майките на София”.

Жената споделя, че й се е наложило да излезе за секунди от колата, за да изпишка малкото си момиченце, оставяйки другото в колата, а когато влязла обратно вътре, установила, че чантата й я няма.

Наглата кражба се разиграла пред очите на другото й дете. „Беднотията, безочието и гнуснотията у хората е достигнала огромни размери”, възмущава се тя.

„В събота в Надежда от колата ми беше открадната дамската чанта, а заедно с нея всичките ми документи, банкови карти и ключове. Докато изпишкам едната ми дъщеря (3г) до колата, за което не вярвам да са ми трябвали повече от няколко секунди, някакъв "човек" е отворил вратата и пред очите на другата ми дъщеря (4г) е взел чантата и е избягал.

Това разказа тя като се върнах в колата. Най-важното - тя е добре, не се уплаши, дори е горда, че успя да ми разкаже какво се е случило. Та... няколко неща... Заключвайте колата си дори като сте вътре. Беднотията, безочието и гнуснотията у хората е достигнала огромни размери.

И също ако някой случайно мерне захвърлена черна чанта, ключове или червено портмоне - дайте знак - вътре имах много мили за мен неща...”, пише тя. От коментарите под поста й става ясно, че бандитите действат по още по-брутален начин. „Преди години в Бургас, в най-голямото движение в 17:30 часа, на едно от най-оживените кръстовища, докато чаках на светофара, един младеж отвори вратата и ми взе компютъра и дамската чанта! Отвратително е!

При Вас най-лошото е, че детето Ви е било вътре, което прави постъпката още по-гнусна!”, споделя пострадала млада дама. А друга добавя, че  по светофарите винаги се заключва.
 

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft