Много жени не знаят какви обувки да съчетаят с различните типове панталони? Затова изготвихме подробен наръчник

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
Много жени не знаят какви обувки да съчетаят с различните типове панталони? Затова изготвихме подробен наръчник
2947

Определено това е много полезна информация за всички жени

Цветовете и нюансите са много и не всеки има безупречен вкус и усет за стил, за да прави лесно комбинации. Разбира се, в съвременната мода всичко е доста произволно, но ако искате да се чувствате комфортно, струва си да се вслушате в мнението на стилистите.

 

Ние сме подготвили напълно хармонични комбинации за вас, с които никога няма да сбъркате при избора на визия.

 

Бял панталон 

Бялото е основен цвят, той се комбинира с почти всеки друг.

Единственото „но“: стилистите не препоръчват да носите черни обувки под бял панталон за ежедневно или офис облекло. Изглежда някак претенциозно.

 

Сив и тъмносив панталон

Комбинирайте с всички основни нюанси на обувките. Носете го с каквото искате. Ако не знаете с какъв панталон да съчетаете вашите обувки, опитайте със сивия, това е универсална дреха.

 

Черен панталон

Смята се, че черното подхожда на всичко. Но не всичко подхожда на черното. Определено не носете бели обувки, както и всякакви кафяви нюанси. Черното по-скоро е бизнес цвят, а кафявото – всекидневен. По-добре е да изберете нещо шарено, ако искате да създадете интересна визия.

 

Кремов или телесен панталон 

По-добре е да изберете светли или ярки обувки за този панталон, но в никакъв случай – черни. Това създава твърде остър контраст.

 

Светлокафяв панталон

Черните и сиви обувки не са подходящи за такъв панталон. С правилните нюанси можете дори да обуете зелени обувки или обувки цвят бордо, но от сивите трябва да се откажете завинаги.

 

Тъмнокафяв панталон  

Може би той е най-трудният за компетентно комбиниране с обувки. Кажете категорично „не“ на сивите и черните обувки, а също така изключете червено-виолетовите нюанси. Но със зелено или тъмносиньо получавате много интересна комбинация!

 

Син панталон

Всичките нюанси на “дънковото” (светлото, тъмносиньото) се съчетават с всички цветове. Универсална опция във всеки нюанс.

 

Зелено, маслина, хаки 

Единственото нещо, с което този панталон рядко изглежда добре, са зелените обувки. Изберете нещо друго и ще бъдете неустоими. Но зеленото е табу.

 

Бургундия, бордо и подобни нюанси 

Почти всичко, с изключение на лилавото и тъмнокафявото, е подходящо за този цвят панталон. Можете дори да опитате зелено и синьо, ако искате яркост, или да дадете предпочитание на сивите нюанси, ако изберете класическата визия.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft