Мощно Пълнолуние ни очаква утре: ако сте РАК, ЛЪВ, ДЕВА не влизайте в конфликти! ОВЕН, БЛИЗНАЦИ увеличаване на финансите!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Мощно Пълнолуние ни очаква утре: ако сте РАК, ЛЪВ, ДЕВА не влизайте в конфликти! ОВЕН, БЛИЗНАЦИ увеличаване на финансите!
37667
Мощно Пълнолуние ни очаква утре: ако сте РАК, ЛЪВ, ДЕВА не влизайте в конфликти! ОВЕН, БЛИЗНАЦИ увеличаване на финансите!

Пълнолунието ще се състои на 15 август 2019 г. в знака Водолей.

Лунният път 14-16 август 2019 г. преминава между знаците на Водолей и Лъв на фона на съединението на Слънцето и Венера.

Нека да поговорим за положителните и не много приятни моменти от този период.

Парите. Това е подходящият момент за вашия семеен бюджет ако сте Овен, Близнаци, Везни. Не се изключва парично възнаграждение за минали дела и творчески проекти. Бъдете търпеливи в общуването с колеги, както във всяка друга област, може да има конфликти.

Любовта. Докато нуждата ви от любов и обич се засилва, всяко основно напрежение в отношенията вероятно ще се влоши, ще увеличи нивата на стрес и ще причини драматизъм. Лунните качества на емоциите и инстинктите достигат своя връх при пълнолуние. Затова използвайте повишената си емоционална сила и интуиция, за да преодолеете всякакви предизвикателства във връзката. Подсъзнателното осъзнаване позволява безпристрастен и балансиран поглед върху личните ви отношения. Ясно ще видите каквато и да е динамика на отношенията или отрицателни чувства, причиняващи дисхармония.

Творчеството. Това е идеалното време за всичко, свързано с изкуството.

Важни предупреждения

  • По време на Пълнолунието не трябва да планирате важни неща. Ако е невъзможно да отмените плановете, тогава не се разстройвайте, че няма да можете да постигнете това, което искате - скоро всичко ще се уреди от само себе си.
  • Не можете да спорите и да влизате в конфликти. Първо, това може да има лош ефект върху благосъстоянието. Второ, последствията от конфликта ще бъдат трайни. Това важи особено за знаците на Зодиака - Рак, Лъв, Дева, Скорпион, Стрелец. Препоръчва се да прекарват време в уединение. Поне е необходимо по всякакъв начин да се измъкнем от споровете и да изгладим острите ъгли.
  • Не можете да поемате рискове. Не се препоръчват екстремни спортове. Трябва да се внимава специално по пътищата. 
  • Не трябва да вземате внезапни решения.

Има добри новини.

Пълнолунието на 15 август 2019 г. ще се проведе на фона на противопоставянето на Луната с Венера. Това е ден на нови познанства. Има възможност да се доближите до човек, който харесвате от дълго време.

Добрата компания и срещите ще ви заредят с оптимизъм, както и ще ви позволят да изграждате дългосрочни отношения с правилните хора. Това е денят, в който можете да преминете границата между приятелството и любовта.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft