Най-мощното Пълнолуние за 2020: ако сте от подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще се изпълняват най-съкровените ви желания!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Най-мощното Пълнолуние за 2020: ако сте от подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще се изпълняват най-съкровените ви желания!
35559
Най-мощното Пълнолуние за 2020: ако сте от подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще се изпълняват най-съкровените ви желания!

При Пълнолунието на 05 юни 2020 г. Луната е в знака Стрелец - имате оптимистичен подход към живота и вярвате, че нещата ще се оправят, дори ако изпаднете в неприятности.

Пълнолунието възниква, когато Слънцето в Близнаци образува опозиция срещу Луната в Стрелец.

Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало на Новолуние. Това е емоционално време - време на романтика и връзки.

Пълнолунието подчертава зодиакалната ос Близнаци-Стрелец. Слънцето в Близнаци носи информация за настоящите желания на егото, а Луната в Стрелец за настоящите ни емоционални потребности. Тези знаци се противопоставят един на друг в кръга на зодиака, но заедно носят противоположната полярност на една и съща енергия. И двата са интелектуални, търсачи на знания: Близнаци - логични и внимателни към детайла, Стрелец - интуитивни и заинтригувани от общата картина и нейния философски порядък. Стрелецът е търсач на истината и може да стигне далеч отвъд пределите и на познатото и на разумното в този свой порив, но той учи Близнаци да търси знания от непосредствения опит на живота, а Близнаците напомнят на Стрелеца да не пропуска важни факти и детайли, и да бъде по-възприемчив към идеите на другите.

Най-осезаемо влияние върху себе си ще усетят представителите на подвижния зодиакален кръст: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

В едно няма да сгрешите! Ако чувствате, че нещо трябва да си отиде от живота ви, пълнолунието ви дава зелена светлина и необходимата за това решителност. Това може да бъде вреден навик, остаряла идея, закостенял и остарял шаблон на поведение или обременителни взаимоотношения. И второ - помнете, че сега съвсем не е време за демонстрация на привидна скромност и благочестивост. Не потискайте усещането за собствената си значимост, желанието си да се уверите във собствената си важност и да я демонстрирате пред околните, да се отделите от тълпата. Ако е необходимо, общувайте само с тези, пред които се чувствате уверени, които няма да осъдят опитите ви да се почувствате важни и значими, и избягвайте хора, които се опитват да ви оказват натиск, демонстрират власт и превъзходство и ви натрапват своите идеи и житейска философия.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft