Невероятната история на най-грозната жена в света и как тя вдъхнови милиони (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Невероятната история на най-грозната жена в света и как тя вдъхнови милиони (Снимки):
5902
Източник: blitz.bg
Невероятната история на най-грозната жена в света и как тя вдъхнови милиони (Снимки):

Тази история е за различните - за тези, чиято външност е далеч от общоприетите норми, но те успяват да надмогнат подигравките и тормоза и да станат вдъхновители за другите. Това е историята на Лизи Веласкес - американка, родена в Тексас.

Малката Лизи се родила напълно обикновена, просто била много слаба и не наддавало килограми през детството си.

Родителите й я водили по най-различни лекари и чували коя от коя по-разочароващи диагнози, че дългоочакваното им дете е неизлечимо болно и вероятно никога няма да може да ходи и да се движи нормално. 

Лизи Веласкес

Малко по-късно се оказало, че момичето има рядко генетично разстройство - синдром на Wiedemann-Rautenstrauch, при който тялото не може да натрупа мазнини и оставява преждевременно, поради което човек придобива доста плашеща визия.

Противно на повечето медицински прогнози, Лизи не само проходила, но и започнала да живее нормален живот. Завършила гимназия и университет, обичала да чете книги и се е превърнала в популярна блогърка. Често е гост в различни предавания и учи хората как да бъдат щастливи

Лизи

Когато Лизи била още много малка, родителите й непрекъснато вървели след нея, а цялото семейство било сочено с пръст заради грозноватото им дете. 

На 4 години Лизи ослепява с дясното си око, но това не й пречи да завърши училище. Тя е понесла много подигравки от връстниците си, а любов и разбиране получавало само от семейството си и по-малките си сестри и братя, които били напълно нормални.

Лизи Веласкес история

В тийнейджърските си години момичето несъзнателно се превърна в интернет сензация, когато в Ютуб бе качено видео за нея със заглавие "Най-страшната жена в света". Този видеоклип събрал за отрицателно време 4 млн. гледания. 

В коментарите Лизи била наричана чудовище. Дотогава Лизи мразела външния си вид, но именно това видео се превърнало в повратна точка за нея. Тя вече не била готова да се примири с обидите на другите. Решила да докаже на всички, които й се подигравали, че успехът може да споходи някого, дори когато не е като останалите. 

най-грозната жена в света

Веласкес завършва неделно училище, работи три години като учител по религия, след което постъпва в университета във факултета за връзки с обществеността и започва да снима мотивационни видеоклипове в подкрепа на хора, които са тормозени заради външния си вид. 

Лизи бързо набира популярност и започва да бъде канена на семинари. Много от хората я гледали уплашено. Скоро тя е поканена и в телевизията, а малко по-късно написва и своя автобиография.

Власкес прави и документален филм за живота и болестите си. Тогава тя събира над 215 000 долара. 

историята на Лизи

Сега Лизи е блогър, тренира и пише книги как хората да бъдем щастливи, без значение от лимоните, които ни поднася животът. Над 630 хил. души са абонирани за нейния акаунт, включително и моделът Ашли Греъм, която я подкрепя по всякакъв възможен начин. 

На 31 години Лизи е 152 см. и тежи едва 29 килограма. Тя си хапва смело на всеки 15 минути.

"Мога да рекламирам продукти за отслабване" обича да се шегували Лизи.

Лизи Веласкес вдъхновение

Заради слабия си имунитет Веласкес често попада в болница, където може да лежи дори две седмици и то само заради обикновена настинка. Въпреки това тя не се притеснява и не се крие от външния свят. Обича да пътува, да плажува, да со купува рокли и с удоволствие се снима с феновете си. 

Тя вече е научила най-важния си урок - приела се е такава, каквато е. Сега се опитва да предаде това и на други хора, които имат проблеми със себе си и да помогне за изучаването на мистериозната й болест, от която освен нея, страдат още двама души в света. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft